hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meguntad a nyakláncodat? Edd meg!

Nagyi konyhájában mindig száradt egy erős cérnán szépen egymás mellé fűzve pirospaprika. Néha  fokhagymalánccal is feldobta birodalmát. Az biztos, hogy Drakula és „véres szájú” barátai széles ívben kerülnék azt a csajt, aki egy ilyen schmuckban érkezik a horrorisztikus randira. Hogy hordanak-e ma ilyet, nem tudom, azt viszont igen, hogy az idei Dizájn Hét berkein belül Vadjutka ehető ékszereket készített rajongóival.

 


Jutka sosem árul zsákbamacskát. Mindig is tudtuk róla, hogy gyengéje a kertészkedés Ezt tavasszal bizonyította is Balkonkert kollekciójával. Akkor palántázott, most szüretelt.
Chili, füge, brokkoli, karfiol, szőlő és minden, ami szem-szájnak ingere, fülbe, nyakba került. Garantált, hogy az első útjukba kerülő vegetáriánus leszaggatta a lányokról ezeket az extrém ékszereket. „Amikor kitaláltam/kitaláltuk az egészet, akkor egy olyan gyöngybolt képe lebegett a lelki szemeim előtt, ahol a gyöngyök színesek és ehetőek. A fenti képen látható: ez sikerült, köszönhető a sok színes tésztagolyónak (reneszánsz recept alapján készítette Erika, az Égigérő Paszuly bloggere) és a rengeteg színes zöldségnek és gyümölcsnek. Az eredmény pedig…. hát teljesen felülmúlta a képzeletemet.” – meséli Jutka.

 
 
 
 
 


A kreatív ékszertervező az idei Dizájn Héten is kitett magáért. Ha már nagyon unjátok a főzést, akkor ti is belekóstolhattok a „ konyhaművészetnek” ebbe az eddig még teljesen ismeretlen ágába.

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak