hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szépülj teával!

 

Egy csésze fekete tea kényezteti az ízlelőbimbókat, új erővel tölt fel, és csökkenti a stresszt is, ha nyugodt tempóban kortyolod el. Ha csak ennyit tudna, már akkor is a világ kedvenc italai közt lenne a helye, ám a tea ennél sokoldalúbb: a szépségápolásban is bevetheted. Mutatjuk, hogyan!


Nyugtatja a fáradt szemeket

Egész nap a monitort bámultad, amit a szemeid nem vettek jó néven? Pánikra semmi ok: fogj két teafiltert, áztasd meleg vízbe, hűtsd le, majd helyezd a szemedre 15 percre. A teában található tannin működésbe lép, leszámol a pirossággal és a puffadtsággal, és úgy fogod érezni, mintha aludtál volna egy órát.

Csökkenti a napégést

Egyelőre úgy tűnik, hogy egyhamar nem fogunk napégéstől szenvedni, de ha mégis megtörténik, jó szolgálatot tehet néhány nedves teafilter. Helyezd az érintett területekre, és hamarosan érezni fogod, hogy kellemesen hűsíti a bőröd.

Borotválkozás után is!


Megvágtad a lábad a borotvával, esetleg érzékeny, piros csíkok maradtak a bőrödön a borotva nyomán? A nedves teafilter ebben az esetben is segíthet! Csak rakd az érintett területre, és élvezd a hatást!

Felejtsd el a rágót!


Egy csésze tea szájszag ellen is bevethető. A mentatea vagy a mentás ízesítésű fekete, illetve zöld tea remek megoldás lehet a problémára, hiszen hasonlóan működik, mint a szájöblítő folyadékok. Ha pedig koncentrált megoldásra vágysz, keverj el egy kanál sóval néhány korty teát és ezzel öblítsd át a szád.

Arcvíz helyett

A fekete tea fertőtlenítő és tisztító hatása elsősorban a pattanásos bőrre van jó hatással. Forrázz le két teafiltert, hagyd kihűlni, majd a teába mártott vattadarabbal töröld át az előzőleg megtisztított arcbőrt.

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak