hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A könyv, ami világít

 

KELL, KELL, KELL – csupa nagy betűvel! Annyira elegáns, annyira praktikus, annyira ötletes. Továbbá hordozható, és akár egyetlen töltéssel átolvashatunk egy egész éjszakát (na jó, nyári éjszakát) a fényénél. A könyvlámpa teljesen levett minket a lábunkról.


A keményfedeles könyvnek álcázott, Lumio névre keresztelt, világítótest atyja Max Gunawan építész, akit az állítása szerint mindig is elbűvöltek az átalakítható, funkcionális tárgyak. Nagy álma egy olyan ház, ami elemekből áll, és szó szerint össze lehet hajtogatni, és berakni a családi autóba. Ez azonban még a jövő, melynek első lépéseként tekint a könyvlápmára, melyet 8 hónap fejlesztés után dobott piacra. Az igényes megjelenésű, egy töltéssel akár 8 órát is világító, a beépített mágneseknek köszönhetően bármilyen fém felületen használható fényforrás pillanatok alatt hatalmas siker lett, piacra dobás után két héttel már 330 ezer dollárt hozott feltalálójának a konyhára.


A feltaláló

 

 

Max azonban nem ül kényelmesen a babérjain, folyamatosan a termék fejlesztésén dolgozik, például most már nemcsak hálózatról, hanem USB-ről is lehet tölteni. Vajon csak egy egyszeri sikerről van szó, vagy hallunk még a fiatal építészről?

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak