hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az élet nem fair!

 

 

Akár ilyen szövegű üdvözlőlapot is küldhetünk annak az ismerősünknek, aki épp elvesztette a munkáját. De ha nem szeretnénk elintézni egy ilyen magvas igazsággal, akkor biztosíthatjuk együttérzésünkről, esetleg poénkodhatunk a szituáción. Szeptembertől ugyanis rendelkezésünkre áll egy ilyen tárgyú üdvözlőlap sorozat is a Hallmark jóvoltából.

Nehéz eldönteni, hogy ízléstelenségről van-e szó, vagy csak egy eszközről, melynek segítségével támogatásunkról biztosíthatunk egy nehéz helyzetbe került ismerőst. A Hallmark kreatív igazgatója szerint egyszerűen csak egy piaci igény kielégítése ez az újszerű üdvözlőlap: „Manapság az embereknek szükségük van arra, hogy állandóan kapcsolatban legyenek egymással. Amikor a fogyasztók jelezték felénk, hogy szeretnének egy eszközt, ami ezekben a nehéz helyzetekben is segíthet nekik, hogy kapcsolatban legyenek, úgy gondoltuk, hogy ez a kártya lehet a megoldás.” – nyilatkozta. Mivel a lapok még csak néhány hete vannak a piacon, nem tudhatjuk, hogy mennyire valós ez a piaci igény, egy szomorú tényt azonban mindenképpen jelez ez a termék: a munkanélküliség mindennapjaink részévé vált. „A munka elvesztése, mint bármilyen más veszteség, egy fájdalmas folyamat. Épp ezért minél előbb tudatnunk kell az illetővel, hogy tudunk a problémájáról és biztosítanunk kell a támogatásunkról. Ennek egy eszköze a kártya.” – mondta ugyanebben a nyilatkozatában a kreatív igazgató.

 


 

Hogy mennyire hatékony és helyénvaló ez az eszköz, az szintén kérdés. Lehet, hogy csak az újszerűsége miatt kelt általános megütközést, hiszen betegség, haláleset és egyéb negatív életesemények alkalmával teljesen elfogadott, hogy hasonló kártyával fejezzük ki együttérzésünket. Mégis azt hiszem, a legtöbbünk nem érezné jobban magát, ha ilyen tárgyú üdvözlőlapokkal telne meg a postaládája, miután elvesztette az állását. Ti mit gondoltok?

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak