hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cicababa! Megszerelnéd a csapot? – Ajándékötlet hölgyeknek!

 

Karácsony. A férfiembernek, ha ajándékot kell vásárolni, főleg szeretett asszonykájának, nagyon ki tud borulni. Tanácstalan, nem tudja a pontos méreteket, nincs tisztában a barackvirágszín és a bézs definíciójával és természetesen e kettő közti különbséggel. Nagy általánosságban „a fene essen az egészbe” gondolattal és felháborodással koptatják a plázák padlóját és keresgélnek. Hogy idén egy kicsit másként legyen, találtunk valamit, ami mentőövként szolgálhat!

„Cicababa! Megszerelnéd a csapot?” – kevés háztartásban hangzik el ez a mondat a férfi szájából, egyrészről nincs bátorságuk hozzá, másrészről meg „nehogy má az asszony hordja a nadrágot” és megingjon az a határozott állításuk, miszerint „nincs olyan dolog, amit ne tudnának megszerelni.”

Ezeket a törvényeket valószínűleg a lelkes spamelőim (értsd: levélszeméttel zaklató rajongóim) nem tudják, ugyanis furcsa dolgot akarnak nap mint nap rám sózni, például rózsaszín szerszámos készletet! Tudom, itt van a karácsony, ilyenkor minden igényt ki kell elégíteni és mindent el kell adni, na de kéremszépen! Ilyet? Értem én, hogy a pasiknak kell valami ötlet, amit párjuknak, vagy női hozzátartozóiknak megvásárolnak, de biztosak benne, hogy önfeledt örömmel fogják nyugtázni a hölgyek, ha a rózsaszín csomagolás nem csipkés fehérneműt, hanem csavarhúzókészletet rejt (még ha az bugyirózsaszín is…)?


 

Bár én biztos vagyok benne, hogy sokkot kapnék ettől az ajándéktól, a döntést rátok bízom. Ha ellenállhatatlan vágyat éreztek, hogy ilyet ajándékozzatok, hajrá! De hogy bővebb információval is szolgáljunk, íme néhány szösszenet a marketing szövegből:

„Rendeljen kedvező áron, Hölgyek részére, rózsaszínű szerszámos készletet ajándék szerszámtáskával!” – Persze, mert hogy is nézne ki csak úgy a retikülbe dobálva a csavarhúzó! Pfff…

„Minden apróbb karbantartási, javítási feladatot könnyedén, gyorsan el tud végezni, mivel minden szükséges szerszám egy helyen található!” – De szuper! Bármikor tudunk majd vele csapot szerelni, autót javítani, ráadásul mindezt seperc alatt! Ó!

És hogy mit tartalmaz a rózsaszín kis csomag? Többek között órás csavarhúzókat, mini keretes fűrészt, lemezvágó ollót, szigetelő PVC szalagot – eddig el sem tudtam képzelni az életemet ezek nélkül! Most már csak azt árulja el nekem egy férfiember, hogy ezek mire valók? Hm?

Távol álljon tőlem, hogy reklámot csináljak ennek a csodálatos ajándéknak, de a spamet rendkívül mód köszönöm, mert a mai reggelemet bearanyozta és igen vidámmá tette!

 

 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak