hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profi hálótárs

 

A 29 éves Jackie Samuel érdekes "foglalkozást" választott magának tanulmányai, illetve saját maga és fia kiadásainak finanszírozására: profi hálótársként ajánlja fel szolgáltatásait, vagyis a vállalkozó kedvű és fizetőképes kliensekkel egy jót alszik - ölelkezve.

 Az üzlet elég jól működőnek bizonyult eddig: naponta akár 260 dollár (átszámítva jelenleg ez kb. 55.000 forint) is összejön, és nagyjából heti harminc „hálótársa” van. Az ügyfelek életkora eléggé változatos: nyugdíjasok, több háborút megjárt veteránok és fiatalabb férfiak is fordultak már hozzá.

Persze az ölelkezős-együttalvós biznisz mellett nem mentek el szó nélkül a főiskolán, ahol tanul: az iskola már megfenyegette, hogy kizárja soraiból, néhány évfolyamtársa pedig volt, hogy simán lekurvázta.

"Szerintem én erre születtem." - nyilatkozta Jackie Samuel. "Az ölelkezés nagyon egészséges, spirituális élmény számomra."

"Ezek az emberek mind-mind más miatt fordulnak hozzám. Az idősebb férfiaknál gyakran előfordul, hogy mivel a feleségük már elhunyt, jól esik nekik, hogy együtt lehetnek valakivel, aki átöleli őket; a fiatalabbaknál pedig vagy két kapcsolat közben vágynak valakire, aki mellé odabújhatnak, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogy milyen az, ha nem a megszokott partnerük öleli át őket."

 Jackie online hirdeti szolgáltatásait, óránként 60 dolláros (kb. 13.000 forint) tarifáért dolgozik.

Az ölelkezős együttalvást ügyfeleivel New York Rochester részében található lakásán "ejti meg"; a legtöbben a hatalmas franciaágyat választják helyszínül. A kliensek számára tilos megérinteni testének azon részeit, amelyeket alsónemű fed, még pizsamán keresztül is. A megnövekedett igényeknek köszönhetően már egy segéd-ölelkezője is van Jackie-nek, így nem akadály az sem, ha a vendég hármasban akar ölelkezős-aludni. A szigorú szabályok ellenére Jackie szemrehányó e-mailek és telefonhívások tucatját kapja naponta, mivel az emberek egy része sima prostituáltnak tartja.

"Van, aki azzal támadott le, hogy én még a prostiknál is rosszabb vagyok, mivel az ölelkezés még nagyobb intimitást igényel, mint a szex" - meséli. "Azzal is megvádoltak már, hogy pénzért árulom a szeretetet."

Egyik visszatérő vendége a messzemenőkig nem ért egyet a Jackie-t kritizáló véleményekkel, mivel szerinte ezek az együttalvós-ölelkezős "szeánszok" segítettek neki abban, hogy túltegye magát egy nagyon nehéz szakításon, és beismerte, hogy szerinte ennek a szolgáltatásnak semmiféle szexuális jellege nincs, nem minősül megcsalásnak, nem is erkölcstelen, így szívesen járna Jackie-hez még akkor is, ha majd új párt talál magának.

 

Cimkék
 
 
Keresés
 
hirdetés
Ajánlott oldalak