A 2010-es személyes év – 3. rész

2009. 11. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha valaki például bármely év november 16-án született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+11+12=2+0+1+0+1+1+1+6=12, 1+2=3 vagyis az övé a 3-as számú személyes év.

Eszmecserére, másokkal való érintkezésre és a másoknak való mondanivalód kifejezésére legalkalmasabb ez az év. A 3-as kifejezőkészség különféle módon nyilvánulhat meg, aszerint, hogy milyen veleszületett adottságaid vannak, s hogy milyenek az életkörülményeid. Főleg az úgynevezett szóló művészetek jöhetnek számításba ilyen szempontból, ide sorolhatjuk a zenét és a táncot is.

Az irodalom is lehet egy ilyen alkalmas kifejezési eszköz, de csak akkor, ha megfelelő felkészültséged is van hozzá. Sok esetben politikai vagy közéleti szereplésben fog mutatkozni az életedben, továbbá egyesületi tevékenységben vagy intenzív társas életben. Baráti összejövetelek, mulatságok, estélyek és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos tevékenység vagy ezeken való megjelenés, természetes elfoglaltságaid közé tartozik majd. Rádióban, televízióban vagy újságban való szereplésre is sor kerülhet.

Általában minden olyan tevékenységre nagyon alkalmas ez az év, ami egy bizonyos közösséggel való kapcsolatot jelent. Az nem lényeges, hogy néző, olvasó vagy hallgató közönséget találsz-e magadnak, és az sem fontos, hogy nagy számú legyen a közönség, vagy, hogy felnőttekből tevődjön össze. Néhány emberből álló közönség is megfelel a célnak, még akkor is, ha csupán gyermekekből vagy serdülőkorú fiatalokból kerül ki.

Ebben az évben lesz a legerősebb a személyi varázsod, és a vonzerőd. Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy egy „hangadó” szerepet tölts be, akár a családban, akár a baráti körödben, akár a közéletben.

Mindegy, hogy a születés számod milyen szám, a 3. személyes év benned felerősíti most ezt a képességet. Ha amúgy is jó társalgó vagy, akkor most brillírozhatsz, ha máskor gátlásokkal küzdöttél, és félszeg voltál a nyilvánosság előtt, akkor most elmúlik a kisebbségi érzeted, legalábbis az elkövetkezendő 365 napban. Most nem szabad engedned, hogy mások háttérbe szorítsanak. Használd a humorérzékedet, és minden egyéb ilyen irányú képességedet.

Szerelmi ügyek bonyolítására is nagyon alkalmas a 3. személyes év, jól teszed, ha ilyen célokra is felhasználod. Most az sem lenne akadály, ha már házas vagy, és túl vagy az első nászúton. Kilencévenként csak egyszer van mindenkinek ilyen lehetősége.

Sajnos nem csak pozitív hatása van a 3. személyes évnek, hanem negatív is, mint mindennek, ennek is két oldala van. A negatív hatásoktól fokozottan óvakodnod kellene.

Hajlamossá tesz ez az év arra, hogy túlságosan belemerülj a másokkal való vitatkozásokba. Megtörténhetne, az is, ha nem figyelsz rá kellőképpen, hogy időd jelentős részét esetleg színvonal alatti rendezvényekre pazarolod el. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha klubéletnek nevezett kártya partikban, sörözőkben élnéd ki a szereplés és társas élet felé irányuló tendenciákat.

Kapcsolódó anyagok:

$$5081$$

$$5083$$

$$5175$$

$$5176$$

$$5244$$

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350Ft/perc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top