A németek büdösek, az oroszok szőrösek

2010. 01. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez alaklommal egy külföldi internetes oldal döntött úgy, hogy újabb bőrt húz le a témáról, és megkérdezi felhasználóit, ők vajon hogyan vélekednek. A húsz ország hölgyeit megszólító felmérés nem titkolt célja volt, hogy fényt derítsen rá, melyik nép a legjobb, illetve a legrosszabb az ágyban.

Íme a legrosszabbak listája:

németek (büdösek) angolok (lusták) svédek (túl gyorsak) hollandok (túl dominánsak) amerikaiak (durvák) görögök (tutyi-mutyik) walesiek (önzők) skótok (hangosak) törökök (izzadósak) oroszok (szőrösek)
 Akkora nagy baj lenne, hogy szőrös?

Elgondolkodtam a lista láttán, vajon ki miért kerülhetett fel rá? Ott vannak például az oroszok, akik ellen a túl sok szőr a kifogás. Na de ne felejtsük el, odakint a hideg sztyeppén szükség is van a bundára, anélkül megfagynának szegények. A svédekre sem haragudhatunk igazán. Gyorsan fejlődő országban a gazdaság mellett a szex sem lehet kivétel, a tempót tartani kell. Ezzel szemben az angolok sosem voltak egy sietős nemzet. Mindenük megvan, az időjáráson kívül panasz semmire sem lehet, hova sietnének?

Másrészről számomra az is kérdés, hogy a szexuális teljesítménnyel vajon mennyire vannak összefüggésben a testnedvek vagy a kelleténél kicsit erősebb szőrnövekedés?

És a legjobbak:

spanyolok brazilok olaszok franciák írek dél-afrikaiak ausztrálok új-zélandiak dánok kanadaiak

Az már sajnos nem derült ki, hogy a legjobbak listája mi alapján állt össze, de az mindenesetre kiderül belőle, hogy továbbra is a mediterrán délen élők állnak a lepedőakrobaták listájának csúcsán.

A lista minket is megihletett. Szomorúan tapasztaltuk, hogy a magyarok daliás fiai nem kaptak helyet a felsorolásban, ezért most titeket kérünk, hogy segítsetek! Szerintetek a magyar férfiaknak melyik toplistán és hol a helye?

*röné*



Szerző

donna.hu



Scroll to Top