A stressz a horoszkópban

2010. 02. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Némely ember túl sokat vállal, ezért örökös feszültségben él, képtelen kikapcsolódni, minden gondolata a tennivalók, a problémák körül forog. Nem csoda, hogy újra meg újra kiborul.

Ha a Kos jegyében születtél, akkor te is nagyon szereted a pörgést, a nagy kihívásokat. Ha ennek tetejében még a gyengébb nemhez is tartozol, akkor kétszer annyit szeretnél teljesíteni, mint a többi csillagjegy szülöttei. Valójában akkor szenvedsz igazán, ha túl nagy a csend, a nyugalom körülötted. Ha a Bika jegyében állt a Nap, amikor megszülettél, akkor irigylésre méltó nyugodtságodat csak ritkán zavarhatja meg egy esetleges túl nagy terhelés, és ilyenkor úgy érzed, mindjárt felrobbansz. Ha sikerül kiengedned azt a bizonyos gőzt, újra nyugalmat tudsz magad köré varázsolni.

Ha Ikrek jegyűnek mondod magad, akkor forr körülötted a levegő, így inkább te okozol stresszt másoknak akár a puszta jelenléteddel. A váratlan helyzeteket kifejezetten élvezed, mert ilyenkor csilloghatsz az ötleteiddel.

Ha a Rák jegyében láttad meg a napvilágot, akkor nálad a legalacsonyabb az ingerküszöb, ezért könnyen ki lehet billenteni az egyensúlyodból. Bármilyen apró stressz komoly hatással van rád, ezért mindenképpen kerülnöd kell, nehogy beteg legyél.

Ha az Oroszlán jegyében születtél akkor nagyon élvezed a kihívásokat, de képtelen vagy veszíteni, és a tartós terhelést sem bírod igazán. Ha túl sok kudarcélmény ér, az előbb utóbb szívpanaszokhoz vezethet.

Ha a Napod a Szűz jegyében áll, akkor nagyon jól bírod a terhelést. Sokszor stresszelsz másokat kritikáddal. Ha teheted, ne kötekedj senkivel.

Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor sajnos gyorsan ki lehet billenteni az egyensúlyodból, hiszen te csak a kellemes dolgokra szeretsz készülni. Igyekezz sokat aludni, mert a sok stressz depresszióhoz, vagy álmatlansághoz is vezethet.

Ha Skorpió jegyű vagy, akkor igazán jól meg tudod oldani a problémákat, jól tűröd a stresszt, és éppen a legnagyobb megrázkódtatások idején születnek a legjobb ötleteid.

Ha a Nyilas jegyében születtél, akkor szereted a kihívásokat, de a tartós stressz nem való neked. Képes vagy akár önmagadat is meggyógyítani, jó feszültségoldó módszereket tudsz kitalálni magadnak is, és másoknak is.

Ha Bak jegyében születtél, kifelé nagyon erősnek látszol, keménynek tűnsz, de igazából nehezen tudsz alkalmazkodni a kihívásokhoz. Vigyázz arra, hogy ne tedd ki magad folyamatos stressznek,  mert az hajlamosít a betegségekre.

Ha a Vízöntő jegyében áll a Napod, akkor kevésbé vagy gyakorlatias, inkább szellemi úton vagy jobban terhelhető. Igyekezz elkerülni a kellemetlen hatásokat, és ha esetleg ilyenek érnének, akkor se válaszolj kellemetlenkedéssel rájuk.

Ha a Halak jegyében születtél, akkor rendkívül érzékeny vagy. Már a közvetlen környezetedben tapasztalt diszharmóniát is nehezebben viseled. Mindenképpen el kell kerülnöd, hogy alkoholban, avagy esetleg gyógyszerekben keresd a stressz ellenszerét.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top