A Szűz jegyűek pénze

2009. 09. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Kos jegyében áll, könnyebben, és merészebben kezdeményezel, bátrabban fogsz bármihez. Gyorsabban történik bármi, és a pénz is hamarabb jön.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Bika jegyében áll, sokat morfondírozol a dolgokon, ami miatt nehezebben mozdulsz, ezért aztán várhatod, hogy mikor lesz látszata is a tevékenységednek. Pozitív oldalát is kiemelhetjük ennek az állásnak, ez pedig a hited a stabilitás érdekében. Jól őrzöd, és megbízhatóan tudod kezelni az ingatlanokat. Rád lehet bízni nagy értékeket, amiért pedig méltányos a díjazás is.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed az Ikrek jegyében áll, akkor túl okosan fogsz a dolgokhoz, ami előnyödre is válhat, különösen gyors felfogást igénylő területeken és a kereskedelemben. Ha módodban áll bróker tevékenységet folytatni, akkor legjobb képességeidet kamatoztathatod. Kivéve, ha dilemmázó készségedet félre tudod tenni.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Rák jegyében áll, ideges szorgalommal gyűjtögeted össze anyagi javaidat. Sokat segít ösztönöd, ha a kis dolgok rendszerezéséből igyekszel hasznot húzni.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, jól átlátod a részleteket, nem vészel el az apró dolgok között. Ezért nagy kaliberű feladatok végzése eredményezhet nagy bevételeket.

Ha a Szűz jegyében születtél, és az Ascendensed is a Szűz jegyében áll, akkor reggel születtél, hajnal körül, és kettős értelemben is hangsúlyos ez a jegy. Nagyon beosztó vagy és takarékos, ami önmagában is meggazdagodást eredményezhet. Jelentősebb vállalkozásban a nagy vagyonszerzés kizárható, mivel erősebb aggályos természetű, és százszor meggondolod, hogy kockáztass, vagy sem.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Mérleg jegyében áll, könnyebben félreteszed aggályaidat, és mersz vállalkozni is, egyúttal azonban a pénz megtartásában és őrzésében kevésbé vagy következetes. Ezért nem áll gazdagodásod arányosságban a bevételeiddel.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Skorpió jegyében áll, esélyed van rendkívüli üzleti ügyletek bonyolítására, amelyben nemcsak hogy ügyes, leleményes vagy, egyben jól ki tudod használni a legrejtettebb lehetőségeket is.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Nyilas jegyében áll, sokban támaszkodsz a családodra, talán családi örökségedre is. Esetleg hozhat a pénzt, ha antik dolgokkal foglalkozol.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor pénzt elsősorban olyan területeken szerezhetsz, ahol megbízhatóságodra építhetsz, legyen az őrzés, gondozás, felügyelet.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, meglepő dolgokat tudsz produkálni saját magad előtt is, kérdés azonban, hogy mennyiben tudod képességeidet a kereset irányába fordítani. Talán szerencsésebb, ha nem kísérletezel és vállalkozol, hanem megelégszel jól alkalmazotti munkával és fizetéssel.

Ha a Szűz jegyében születtél, de az Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor igen jó gyakorlati érzékkel rendelkezel, nem szakadsz el a földtől. Elsősorban áruforgalmazás, vízi kereskedelem az, ami pénzt hozhat a házhoz.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top