Aviátor

2008. 12. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A boldogság egyik alapja az elégedettség – hangzik a világbajnok műrepülő életfilozófiája. „Érhetünk el bármit, kaphatunk a sorstól bármi jót, ha azzal nem vagyunk elégedettek, boldogtalanságra vagyunk ítélve. De az elégedettség nem jelenti azt, hogy ülhetünk a babérjainkon, és nem kell törekednünk többre és jobbra.”

És valóban. Meg kell találni az arany középutat, amely a kiegyensúlyozottság záloga. Gyermekkori vágya volt, hogy pilóta lehessen, hiszen a repülés egy olyan csoda, melynek során az ember belekóstolhat a harmadik dimenzióba. A gépben ülve teljesen másnak érzi magát. A privát életben heves természetű pilóta munka közben elképesztően higgadt és nyugodt tud lenni. Éppen ezért ismerik a nevét világszerte.

Rendkívül sokoldalú személyiség Besenyei Péter. Azontúl, hogy műrepülő pilóta, lelkes horgász is, szeret főzni és síelni, nem utolsó sorban pedig amatőr szintű autóversenyző. Mindazonáltal egyértelműen tagadja, hogy veszélyes életet élne. Hiszen szinte minden a fejben dől el – még a műrepülő versenyek is.

Nézd meg a videót!

$$v41181$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top