Babaszoba az interneten (x)

2009. 09. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Létezik egy portál…

Egy kismama számára felejthetetlen élmény, hogy pocakjában növöget a világ legcsodálatosabb teremtése, a kisbabája. Ugyanakkor a fejében millió kérdés kavarog, vajon mi vár rá az elkövetkező hetekben, hónapokban. Szerencsére létezik egy olyan hiteles és hasznos információkat szolgáltató gyermek-egészségügyi portál, amelyet a szülők minden, az egészségügyhöz kapcsolódó kérdés esetén felkereshetnek.

Családtervezéstől az iskoláskorig

A babaszoba.hu portálon a szülők már a családtervezéstől egészen hatéves korig olvashatnak a gyermek egészségét érintő témákról.

Nem is gondolnád, hogy a kisbabád mi mindent csinál a pocakodban! A babaszoba.hu Várandósság hétről-hétre rovata segít megtudni, mi zajlik a testedben, illetve hol tart a fejlődésben a kisbabád a terhesség alatt.

Mikor jelenik meg a baba első foga? Mikor forduljunk orvoshoz, ha a gyermek még mindig nem figyel oda az ismerős hangokra, nem fordul az oldalára, vagy nem áll fel? Mindezekre és sok egyéb, a gyermekkel, fejlődésével kapcsolatos, érdekes kérdésre megtalálod a választ a Mit tud a baba? rovat oldalain.

Az Oltási naptár segít nyomon követni, mikor melyik oltás aktuális, a Fejlődési kalkulátor segítségével pedig megnézheted, hogyan gyarapodik kisbabád a hazai átlaghoz viszonyítva. Ráadásul a portál alkotói olyan rendszerbe helyezték a cikkeket, amelyben egy kattintással megtalálhatóak a gyermek életkorának megfelelő tartalmak.

Jó társaság

A babaszoba.hu portál mára az egyik legnagyobb közösségépítő fórummá vált, ahol a kisgyermekes szülők a hasznos információk mellett megoszthatják egymással a gyermekvállalás és –nevelés szépségeit, valamint kisebb-nagyobb buktatóit. Megbeszélhetik problémáikat, segítséget kapnak, ismerkedhetnek és véleményt cserélhetnek egymással, az oldal látogatóival, szerkesztőivel, szaktanácsadóival.

Érdekes és hasznos

A babaszoba.hu egyik különlegessége az állandóan gyarapodó, 3 dimenziós animációkat, videókat és képgalériákat tartalmazó Médiatár. Ebben az egyedülálló gyűjteményben te is találhatsz többek között animációt a szülés folyamatáról, videót a szoptatásról és megannyi érdekességet a babák egészségével kapcsolatban.

A portál betegséglexikonja a legelterjedtebb gyermekbetegségek magyarázatait tartalmazza részletesen, szakmailag korrekt, mégis közérthető formában. A babaszoba.hu készítői arra az esetre is felkészültek, ha a szülők tájékozódni akarnak valamely gyógyszer összetételéről vagy használatáról, hiszen a weboldalon megtalálható az összes hazánkban forgalmazott gyógyszer betegtájékoztatója kereshető formában. Hasonlóan nagy segítséget jelent a Patikakereső, mely néhány kattintásra megmutatja a legközelebbi gyógyszertárat.

Egyedülálló szolgáltatások, Magyarország legnagyobb babás fóruma és apróhirdetés-adatbázisa, a legszélesebb tartalom gyermek-egészségügy témában – ez a babaszoba.hu!

www.babaszoba.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top