Bak szülött Szűz aszcendenssel

2010. 01. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor lelkiismeretes, komoly életet élsz. Úgy tűnik, a mindennapok csendesen, zavartalanul telnek. Nagyon kényes vagy a lelki békéd egyensúlyára. A legapróbb személyes probléma elég ahhoz, hogy megszakítsd addig keményen végzett munkádat, és megtörd a sikerhez vezető utadat.

Meglehetősen őszinte és szókimondó ember hírében állsz. Kitartásodról példát vehetnek mások, és ha valakit a barátságodba fogadsz, biztos lehet benne, hogy nem te fogod megszakítani ezt a kapcsolatot. Nagyon zárkózott vagy, mindig három lépéssel távolabb tartod magad másoktól, és emiatt társkapcsolataidban néha kudarcot vallhatsz. Amiről azt gondolod, hogy tiszteletreméltó önbecsülés, azt partnereid gyakran élik meg úgy, hogy egyáltalán nincs szükséged rájuk. Nagyon kevés ember tapasztalhatja meg azt, hogy mennyire gondoskodó tudsz lenni, és micsoda életet adó melegség van a szívedben.

A Szűz jegyében álló aszcendensed hipochonderré is varázsolhat téged, hajlamosít arra, hogy különböző egészségügyi problémákat találj ki magadnak. Minden bizonnyal nyughatatlan természeted áll kisebb panaszaid mögött.

Szükséged van arra, hogy sikereket érj el, és megmérettesd magad a munkád által, és ezen a területen bizony lazítanod kellene.

Nagyon szeretsz a szabad levegőn lenni, és a futás  lenne a legjobb sport a számodra. Szereted a virágokat is, ezért mindenki megáll gyönyörködni a virágaidban, ha kertes házban laksz.

Hivatásszerűen leginkább a gazdálkodással, élelmezéssel és földműveléssel kapcsolatos tevékenységekben állnád meg a helyed. Ám semmit el nem tévesztő precíz természeted bármilyen szakmára alkalmassá tesz. Bármit is csinálsz, szem előtt kell tartanod, hogy nem szabad neked egyszerre több dologgal foglalkoznod, és ne is próbáld lerövidíteni egy munkához szükséges időt.

Bölcsességed a legnagyobb erősséged – ez az, amire barátaid is számíthatnak válságos helyzetekben.

A Plútó a Bak jegyében a te horoszkópodban az 5. ház felett tranzitál:

Szerelmi életed, és meglévő szexuális kapcsolatod nagyon intenzívvé válik. Valószínűleg óriási változáson megy keresztül. Gyermekeidhez fűződő kapcsolatod is nagyon fontossá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy új jövevény érkezik idén a családodba! Bármit is teszel, az mély hatást gyakorol a család gyermekeire, ez természetesen lehet nagyon jó is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top