Détár Enikő ismét a pszichiátrián kötött ki

2011. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Enikő újra szakértők ápolására szorul, férje személyesen vitte be egy vidéki klinikára. Nem ez az első alkalom, hogy a színésznő szanatóriumba vonul. Korábban első gyermeke születése után, a házassága válsága, majd egy betegség miatt került padlóra.

Az egyik bulvárlap írta meg ma reggeli számában, hogy Détár Enikő nincs jól, egy vidéki klinikán ápolják. Egy olvasó fedezte fel, majd jelentette a lapnak a szokásos jutalomért (10.000 forint) cserébe: Enikőt látta sétálgatni a folyosón és a színésznő nincs túl jó állapotban. A férje szállította be, feltehetően hosszabb ideig marad, mivel bőrönddel érkezett és azonnal szobát is kapott. Egy kétágyas szobából az addigi lakót elköltöztették, hogy a színésznő egyedül pihenhessen, ám ez egyelőre nem jön neki össze, mivel a kórházban munkások dolgoznak. A színésznő szétszórt és kedvetlen, kerüli a társaságot, nem beszél senkivel, inkább zenét hallgat, tekintete borús és talán kissé zavart is.

Enikő nem először kerül ilyen állapotba. Első alkalommal lánya, Gigi születése után uralkodott el rajta a depresszió, ekkor el is kellett választani az újszülöttől, hogy rendbe jöjjön. Később a házassága került válságba, felreppent a hír, hogy félrelépett, de ha volt is valóságtartalma ezeknek a pletykáknak, végül nem lett válás belőle, sikerült a dolgokat helyrehozni. Legutóbb akkor esett depresszióba, mikor hangszálán cisztát találtak, kétséges volt, hogy folytathatja-e pályafutását, ettől pedig összeomlott. Helyzete jelenleg sem túl rózsás, kiborulásának több oka is lehet: nemrég kirúgták az RTL Klub-tól, távol élő édesanyja is betegeskedik, ráadásul egyes források szerint a férjével közösen indított vállalkozásuk sem hozza a várt eredményeket. Enikő köztudottan erős, szinte minden mást felülíró megfelelési kényszerrel küzd, ami ellen sajnos nincs orvosság a saját akaraterején kívül. Korábban beszélt már erről a nyilvánosság előtt is.

Fotó: RTL Klub/Sajtoklub



Szerző

donna.hu



Scroll to Top