Ducik divatja

2009. 03. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Széles csípő, nagy mell, keskeny derék – első hallásra úgy tűnik, hogy semmi gáz, hiszen ez az ideális női testalkat – a pasik szerint. Na igen, ám amiről mi beszélünk, az nem a 90-60-90-es méret, ami teljesen arányos. Hanem olyan, több-kevesebb felesleggel rendelkező nőkről van szó, akik szeretnének a súlytöbbletek mellett is jól kinézni, divatos cuccokat viselni.

Tényleg nem lehetetlen! Öltözni a fehérneművel kezdünk. Mindenképpen olyan méretű és tartású melltartót viselj, amiből nem buggyan ki a cici, kényelmesen és szépen tart, valamint nem vág be sehol a pántja. Ugyanez a helyzet az alsóneművel is – vigyázz, hogy ne vágja ketté a csípőd és a derekad, ne keletkezzenek nem kívánatos hurkák! Következzen a ruházat. Fontos, hogy nagy mellűeknek nem áll jól a nyaknál záródó, kerek nyakú felső, azonban a mélyebb dekoltázs, akár V alakú, akár csónak kivágás – rendkívül dekoratív.

Nem szabad nagy lebernyegekbe burkolózni, hiszen láttatni akarjuk a derék keskenységét a mellhez és a csípőhöz képest! A felső legyen éppen megfelelő méretű. Kövesse a test vonalát, de ne keltsen kötözött sonka érzetet! Kitűnő választás például a megfelelően kigombolt, karcsúsított blúz. A szoknya se legyen hosszú, bő slafrok, sokkal inkább olyan, ami térdet takaró, passzol derékban, majd csípő után szép, egyenes vonalú. Főleg, ha a vádlid és bokád csinos – ellenállhatatlanul fogsz kinézni, hidd el!  Ez az összeállítás borzasztóan mutatós – kiemelted és elfedted amit szerettél volna. Finoman bánj a kiegészítőkkel – vékony és hosszú gyöngysörök, láncok még elegánsabbá tesznek.

Időnként jól esik lazábban, kényelmesebben öltözni. Kifejezetten kellemes és kényelmes viselet – főként tavasszal, nyáron – a bokáig érő egyenes lenvászon szoknya. Vidám, jópofa színekben kapható, hozzáillő pólóban, kényelmes balerina cipőben vagy papucsban biztosan jól érzed majd magad! Biggyessz a ruhához illő, színes kiegészítőket magadra – vidám, csinos és magabiztos leszel!

Ha nadrágot szeretnél viselni, a következőkre kell vigyáznod: ne legyen túl feszes sehol sem – deréknál se! Felül kövesse megfelelően a test vonalát, a szára se legyen passzos. Finoman bővüljön, vagy legyen egyenes szárú – hosszúságát tekintve pedig feltétlenül takarjon bőven a cipőd sarkából is. A sötétebb színeket javaslom – fekete, barna, olajzöld, sötét földszínek - ezek karcsúsítanak. Ha kényelmes számodra a magas sarok, szerencsés vagy – nadrághoz csinos és szexi viselet.

Ilyen alkatú csajoknak legfőbb üzenetem: soha se takarják magukat bő holmikba! Hiszen akkor minden elvész, amit pedig nagyon is érdemes kiemelni! És persze soha se passzírozzák magukat szűk cuccokba – ki szeretne úgy kinézni, mint a húsvéti kötözött sonka?!

Remélem, hogy használható tanácsokat kaptatok – nosza, shoppingolásra fel!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top