Egy társkereső, ahol fizetnek a gyerekért

2010. 10. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Grouspawn társkereső oldal vadonatúj szereplője az online ismerkedés piacának, és mint ilyen, az üzemeltetők maguk is úgy látták, nagy dobással kell előállniuk, ha rövid idő alatt akarnak jelentős mennyiségű felhasználót magukhoz csábítani, akár a konkurenciától is. Nagy kihívás lehetett a kreatív csapatnak, de végül kétségtelenül sikerült nekik az utóbbi idők legfurcsább ajánlatával előállnia.

Amennyiben bizonyíthatóan olyan kapcsolatból származik a gyermeked, amit a Grouspawn oldalnak köszönhetsz, ők állják a kis GS-bébi egyetemi iskoláztatásának költségeit! Ez pedig a tengerentúlon nagy szó, ott ugyanis nincs államilag finanszírozott képzés, gyakori, hogy az ember egész életében arra gyűjt, hogy amikor eljön az ideje, a gyermekét egyetemre küldhesse.

Sokat látott társaság vagyunk, de mikor először hallottunk róla, még minket is elkápráztatott a zseniálisan idióta ötlet. Na, nem mintha regisztrálni szeretnénk, és azt sem tervezzük, hogy hasonló ajánlattal állítanánk konkurenciát a GS-nek, de azt be kellett lássuk, bátor (vagy inkább hajmeresztő/öngyilkos?) vállalkozásba fogtak.

Számtalan kérdés merül fel ugyanis a dologgal kapcsolatban. Az első mindjárt az: ez igaz?! Nos, a válasz: igen! Itt  lehet megnézni, hogy mi nem viccelünk. Azt viszont már nehezebb megállapítani, hogy vajon ők viccelnek-e. Már csak azért is, mert a dolog szinte kivitelezhetetlennek tűnik, ellenben nagyon könnyen visszaélésre adhat lehetőséget. Az oldalon ugyan állítják, biztosak lehetünk benne, hogy minden lehetséges módon ellenőrzik majd, hogy az akcióra jelentkező párok megfelelnek-e a szigorú követelményeknek. DNS-minták és fotók, a teljes család kivallatása és egyéb hasonló eszközök bevetésével harcolnak majd a csalók ellen. Az elképzelés szép, de nem tudtuk kellően komolyan venni. Mindenesetre, aki mégis megpróbálná, azt külön figyelmeztetik, hogy azért óvatosan az agyarakkal, egy évben csak egy, maximum két kedvezményezettet választanak ki a jelentkezők közül, hiszen nem kisebb összegről beszélünk, mint nagyjából 12 millió forintról.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top