Fel kell kötnünk a nadrágot!

2009. 09. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Háremnadrág

Csak nem megy ki a divatból, stabilan tartja magát, minden évszakhoz igazodva. Vigyázni kell vele, hisz könnyen mutat néhány kiloval többet, ezért szűk felsővel érdemes kombinálni. Főleg magas, vékony termetűeknek ajánlott. A csizma hossza mindegy, minden divatos fazon méltó kiegészítője lehet.

Bő szárú nadrág

Az idei szezon nagy visszatérője a magasított derekú bőszárú nadrág, sokak örömére, hisz a csőnaci sem áll mindenkinek jól. Sőt. Magas sarkúval érdemes hordani. Általában élre vasalt formában lehet kapni, mely remekül nyújt és karcsúsít is. Szuper nőies fazon.

Ceruza nadrág

Leggings és ceruzaforma. Még maradnak egy jó darabig. Bő ruhákkal érdemes hordani mindkettőt. A cipőválasztás itt is mindegy, jól mennek hozzá a tavalyi bokacsizmák, de ha hosszú szárút választunk, inkább tűrjük bele.

Overall

Kevesen merik még hordani, pedig rendkívül csinos is lehetsz benne, hisz selyemből is kapható. Rövid és hosszú változatban egyaránt létezik. A feltűnő övek, hosszú nyakláncok, a legkülönlegesebb kiegészítők dukálnak mellé. A háremnadrághoz hasonlóan itt is figyeljünk arra, hogy olyan fazont válasszunk, ami nem kövérít.
    Mégöbb divatról szóló cikket olvashattok a divat.hu oldalunkon.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top