Férfiak a halpiacon

2009. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A melankólikus férfi, természetéből fakadóan egy kicsit egoista, elképzelhető, hogy többet törődik önmagával, mint szeretnénk,. Gondolkodónak, vagy, nagy elmének is szokták nevezni. Elemző alkat, mindig mindent jó alaposan átgondol, kivesézi, rendszerbe rakja a dolgokat, de fontos jellemzője, hogy kapcsolataiban harmóniára törekszik  Hűséges,  megbízható, mint hosszútávú partner, mint férj. Ő az a férfi, aki csak néhány dologgal szeret foglalkozni, de amit egyszer elkezdett az a perfekcionizmus útján halad tovább.

A visszafogott, flegmatikus típusba sorolható férfi, maga a biztonság. Azt is mondhatnánk, ő az ideális, legalábbis férjkeresési szempontból.  Kiegyensúlyozott, megbízható, nyugodt, higgadt és megfontolt. Ellenben nem egy érzelmi beállítottságú valaki. Érzelmei nagyon lassan alakulnak ki, és gyakran nem is igazán mélyek. Minden lépését kétszer, de inkább háromszor is meggondolja. Akinek ilyen típusú férje van, biztos, hogy egész életedben támaszra, biztonságra lel mellette. Habár a hűség nem minden, egy flegmatikus férfinél az is előfordulhat, hogy elsősorban nem a lángoló szerelem, hanem a megszokás, a bátortalanság miatt tart ki valaki mellett. Ha férjünk ebbe a típusba tartozik, tegyünk róla, hogy ez ne fordulhasson elő!

Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ő a hősszerelmes, egy élő tesztoszteron bomba. Már a megjelenése is tetterőt sugároz, tekintete nyílt, testtartása határozott, egész teste kifejezi az akaratát. Romantikus, szenvedélyes, érzelmei erősek és tartósak, a személyiséget cselekvésre ösztönzők. Gyakran lepi meg virágcsokorral kedvesét, de ha a kedves olyan prózai dolgot kér tőle, mint, hogy hozzon egy csokor sárgarépát a sarki üzletből, eme kérésről előszeretettel feledkezik meg.

Van, aki a hangjával, a szövegével hívja fel magára a figyelmet. A szangvinikus típusú férfiak nagyon tudják lökni a showdert, Ők a társaság kedvencei. Ők nem “megdöntenek” egy csajt, hanem ledumálják a lábáról. Jó nagy adag exibicionizmus sal vannak ellátva, elsősorban más emberek szeretetétől övezve, leginkább egy rajongói gyűrű kellős közepében. képesek magukat jólérezni. A szangvinikus férfi körül zajlik az élet, és ő benne van a sodrásban! Folyton pörög ezerrel, bármikor rá lehet venni egy jó bulira, de sokszor mások iránti érdeklődése csak arról szól, hogy ő legyen a középpontban. Könnyed fellépése, az élethez való hozzáállása vonzza a nőket.

Érdekesség, hogy a nők elsősorban a magas és jóképű férfit tartják ideális partnernek, mégis többször is kimutatták, az alacsony férfiak korábbi életszakaszban, és nagyobb számban kötnek házasságot, alapítanak családot, mint magasabb társaik. Ennyire fontos volna nekünk nőknek a biztonság?

Kapcsolódó cikkek:

$$3392$$

$$3426$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top