Lolipopp nővér, Alicia rabszolganő és társaik

2008. 07. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Vannak olyan férfiak, akik együtt élnek jó barátnőjükkel, és egyben házi rabszolgájukkal, a guminővel. Beszélnek hozzá, szeretgetik, öltöztetik és fantasztikusak a közös éjszakáik. Ugyanis a guminőnek nincsenek igényeik. Nem kell foglalkozni velük, nem kell a lelkükkel törődni, és nem kell őket kielégíteni. A férfi lehet nyugodtan önző, kiélheti rajta perverz vágyait. És ha a nagy hancúrozásban kidurran? Hát drága mulatság, de vesznek egy újat.

A szexshopokban gyakran találkozunk mindenféle csodaszép dobozba bújtatott guminővel. Kicsit olyan, mint a karácsonyi ajándék. Nagy, csillog és színes. Kíváncsivá tesz, vajon miféle szerzet bújik meg odabenn. Aztán kinyitjuk a csomagot és egy csúnya, aszott, nyanyaféleség kerül elő. Rajta a plasztikai sebész nem, viszont egy pumpa segít. Felfújva kirajzolódik egy nőhöz hasonlítani próbáló figura, aminek van egy jó nagy szája, hajutánzatszerű csomó a fején, két feszes melle, és az elmaradhatatlan intim nyílások. Ami persze elég élethűre sikeredett, jobban, mint a guminőn bármi. Tehát kezdődheti is a mulatság.

Vannak olyan férfiak, akik kíváncsiságból neveznek be egy ilyen plasztikcicára. Ők azok, akik egészségesen, a normális keretek között tudnak és akarnak is párkapcsolatot kialakítani rendes nővel. A guminő csak egy játékszer, mint a nőknek a vibrátor, vagy a gumipasi. Világító mellkassal és arccal.

De sajnos vannak olyan férfiak, akik annyira félnek a visszautasítástól és a csalódástól, vagy már annyi visszautasításban és csalódásban volt részük, hogy egyedül képtelenek megoldani a szorongásaikat, és elmenekülnek egy biztonságos, számukra könnyebben irányítható és kiszámíthatóbb világba.

Itt kezdődik az, amikor a guminő játékszerből igazi társsá válik. Elmeséli neki a férfi minden gondját, baját, és nem kap letolást, ha nem sikerült az állásinterjú, vagy még mindig nincs elég pénz a kasszában. Cserébe élvezheti a szexet a saját kedvére, foglalkozhat a saját igényeivel, nincs megfelelési kényszer, és a játék végén nincs panasz, hogy már megint korán sültél el, és én még nem jutottam el a csúcsra.

A guminő ilyen esetekben részévé válik egy ember életének, és bár semmi köze a valósághoz, egy szépen elferdült gondolkodásra tesz szert az illető, így képtelen lesz bármilyen nővel kapcsolatot kialakítani, marad hát a guminős magány.

De a nők sem panaszkodhatnak. Hisz bármikor rendelkezésre áll Gavin a gumiférfi, vagy Travis az afro gumipasi, akik arra várnak, hogy gumicerkájukkal, vagy inkább gumidorongjukkal kielégítsenek minket. A gumibot okozta örömet, persze fokozni kell egy kis síkosítóval. Fájdalmas kalandban lesz részünk, ha ezt elfelejtjük.

Az persze alap, hogy mind élethű nagyságú. De létezik olyan is, amelyik nyöszörgésre is képes. Beépített hangokkal. Nyári melegben nincs is jobb, mint együtt hancúrozni, a gumiszagú gumiszeretővel – a gumiszobában. Azonban azok, akik játékra szánják őket, azok viccelődnek, hogy van, ami nagyon élethű, van, ami egy sztárt mintáz, így éjszakákon keresztül együtt hempereghetnek Britney Spears-el, vagy Angelina Jolieval. Akár az igazi barátnővel közösen is.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top