Madrasi csirke

2009. 12. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 8 kisebb csirkecomb vagy apróhús 1 kis ü zöldborsókonzerv 1 doboz szeletelt gomba 2 db alma 5 dkg mazsola 1ek zsiradék 1 fej hagyma 2-3 ek currypor kicsi liszt, vagy keményítő só, bors.

A húst sós-borsos vízben megfőzöm, kicsontozom, felaprítom. A zsiradékban megfuttatom a hagymát, beleteszem a gombát a kockázott almát és a mazsolát.

Pár percig párolom, felöntöm a hús főzőlevével. Curryporral ízesítem és lassan forralom. Ekkor a lisztből (vagy a keményítőből) és kevés vízből habarást engedek bele szűrőn keresztül (így biztos nem lesz csomós). Hozzáteszem a húsdarabokat és a zöldborsót, összeforralom.

Köszönjük szépen Hoffmann Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top