Mars a Nyilas jegyében jár 2008. december 28-ig

2008. 12. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2008.december 28-ig a hangsúly a lelkesedésen van.


Aki ebben az időszakban születik e világra Született ritmusérzékkel rendelkezik, harmonikus lesz és tempós. Nagyon kedveli majd a társas összejöveteleket azért, mert jókedvű, gáláns, nagy gavallér és nagyon szeret csillogni. Szexuális téren igazán hódító hírében áll majd. Szeret mindent kinyomozni. Ha nehéz aspektusai vannak a személyes horoszkópban a Marsnak, hiányozhat belőle a kitartás és megtörténhet, hogy valamilyen módon szembesülnie kell bizonyos veszélyekkel.


Ha a születési horoszkópodban a Mars a Nyilas jegyében állt, akkor nagyon gyorsan tudsz új kapcsolatot kialakítani. Az olyan részletek, mint a munkája vagy a lakóhelye, az elején egyáltalán nem érdekel. Ilyen jelentéktelen dolgokkal nem szívesen foglalkozol.



Kedvesednek akkor lesz problémája veled, ha le vagy meg akar kötni. Akkor vagy a legjobb formádban, ha nem köt senki, és ha társad az első időkben bizonyos távolságra lakik tőled. Bárki, aki ott akar tartani maga mellett, jobban teszi, ha ebbéli szándékáról időben lemond.



Eleinte sokkal jobban érzed magad a nem hivatalos kapcsolatban, mint a törvényesben. Minden árat megfizető szabadságvágyad könnyen összeütközésbe keverhet a kedvesed családjával. Sajnos előfordul, hogy a lehető legrosszabb pillanatban kezdesz el nevetni.



Határozottan a szerencsés emberek közé tartozol. A munkára irányuló energiád közvetlenül tekintélyes becsvágyadhoz kapcsolódik, ami annyit jelent, hogy kilőtt puskagolyóhoz hasonlatos hatékonysággal veszed célba a kiszemelt munkát. Természetesen ez már csak a ravasz meghúzása után történik, mivel, ha egy szakma nem kelti fel az érdeklődésedet, és nem hozza tűzbe a fantáziádat, oda sem figyelsz többé. Bármit teszel, a késztetésednek erősnek kell lennie, máskülönben minden testi és szellemi energiád, minden kalandos felfedezői vágyad feleslegesen elcsordogál. Az iskolában vagy osztályelső vagy nehézfejű diák lehettél, attól függően, mennyire érdekelt a tananyag.



Együttműködő, sokoldalú, értelmiségi típus vagy, bár mindent egyszerűen fejezel ki. Hatalmas mozgástérre van szükséged, s nem igazán szeretsz felelősséget vállalni, időnként pedig egyenesen riaszt a gondolat, hogy bárkit is irányítanod kellene. Ha nem vagy elég óvatos, szabadságszereteted szétforgácsolja a munkára fordított energiáidat. Minden kitartás nélkül rohansz előre, s ha nem gyakorolsz önfegyelmet, tüzes energiáid hirtelen, mindig másfelé irányuló kitörései teljes kimerültséghez fognak vezetni.



Ugyan mindig elegendő lendületed van az újrakezdéshez, de mi értelme elpocsékolni értékes adottságaidat? Lassíts egy kicsit, és tanulj meg egyenletes iramot diktálni!



Általában feszült életet élsz, bár ezt jól kendőzöd a viccelődéssel. Ha nem vigyázol az idegi kimerültség veszélye is előfordulhat, de szerencsére jókora érzelmi stabilitással rendelkezel.



Kapcsolódó anyagok:



$$1979$$



$$1924$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top