Modern fotóalbum

2009. 07. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Jártál már úgy, hogy pont azt a fényképet nem találtad, amit éppen nagyon kerestél? Bonyolult és fáradtságos munka egyesével bepakolgatni a képeket az albumokba, ráadásul egy idő után teljesen elborítottak a képek, azt se tudtad hol áll a fejed? A temérdek fényképalbum közül soha nem tudod melyikben milyen képek vannak? Ha volt már ilyen, akkor nyújtani tudunk számodra egy segítő kezet!

A CEWE – Fotókönyv segítségével néhány nap elteltével kezedben tarthatod a saját, teljesen egyedi Fotókönyvedet, melyet a szolgáltatás segítségével Te magad tervezhetsz meg.

Mindegyik könyv teljesen egyedi, hiszen az oldalon beállíthatod még a kötés formáját is, választhatsz különféle anyagú borítók, minták és hátterek közül, sőt saját képeidet is használhatod háttérnek. Választhat sokféle betűtípus közül és akár a könyv gerincét is feliratozhatod, így a polcra betéve is mindig a megfelelő albumot fogod levenni a nosztalgiázáshoz.

Fantasztikus ajándék születésnapra, névnapra, vagy egyszerűen csak úgy, hogy bármikor elővehesse a megajándékozott, ha például a közös nyaralás fotóit szeretné nézegetni.

Választhatsz kemény, illetve vászon borításút, hogy a könyvek mellé be lehessen állítani a polcra, de ha inkább puha kötésűt szeretnél, vagy csak egy fotófüzetet, akkor azt is készíthetsz. Számtalan minta közül választhatsz, hogyan legyenek elrendezve a képek, a feliratok, milyen színeket és betűket szeretnél viszont látni saját Fotókönyvedben.

Mindezt gyorsan – néhány nap alatt kiszállítják – és olcsón!

További információ a cewe-fotokonyv.hu oldalon, ahol egyből meg is tervezheted fotóalbumodat!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top