NES állapotfelmérés

2009. 09. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amikor a fizikaórán ültünk, még nem gondoltuk volna, hogy az a tudomány, amellyel mágnesek és kis modellautók használatával ismerkedtünk, képes feltérképezni a testünket és beazonosítani a bajt.

Peter Fraser ausztrál orvos és Harry Massey feltaláló-vállalkozó közös munkájából született meg a Nutri Energetic System, amely egy számítógépes szoftver és egy klinikai eszköz ötvözete. Megint egy bonyolult szerkezet, amelynek hatásossága logikus tényeken alapul vagy pusztán hit kérdése? Előbb meg kell ismernünk az alapelvet, hogy az előbbi kérdést eldönthessük.

Ugye emlékszünk még kémiaóráról az atom fogalmára. A majdnem legkisebb részecskére, amelyből  testünk is áll. A biokémia tudománya kutatja e részecskék molekulákká alakulását,  kölcsönhatását és folyamatait. Az atomok között információátvitel történik, amely bonyolult folyamatok révén hozza létre az élőlényekben az élet létfontosságú összetevőit. Élettelen kémiai vegyületekből szervez élő szervezetet. A teljes működést még nem tudják a kutatók kielégítően megmagyarázni, de azt már tudjuk, hogy ez egy úgynevezett bio-mezőn belül történik, amelyet emberi testmezőnek – Human Body Field-nek – hívnak. Az angol elnevezése után az elterjedt rövidítése a HBF. Ez a mező az emberi szervezet ellenőrző mechanizmusa. Beletartoznak a sejtjeink, a csontjaink, a szerveink, tehát a fizikai jellemzőink és beletartoznak a mentális képességeink is, mint az érzelmek, a gondolkodás és a memória.

Ez a bonyolult testmező torzulhat, amely során a személy jóléte romlik. Ezeket a torzulásokat okozhatják mérgező anyagok, erős érzelmek, fizikai trauma, de elektromágneses szennyezés is.

A NES állapotfelmérés képes ezeket a torzulásokat felismerni – amely lehet egyszerű vitaminhiány, de lehet komolyabb, például hormonprobléma is – és számítógép segítségével ábrázolni őket.  A vizsgálat egyszerű és fájdalommentes. Egy testmező mérőre kell helyezni a tenyeret, amely szerkezet pár másodperc alatt leolvassa rólunk a szükséges információkat. Az első mérés alapjaiban nézi át a HBF-et, a későbbi vizsgálatok pedig részletesebben és mélyebben koncentrálnak a problémára. A felmérés után megkezdődhet a testmező kezelése. Ha sikeresen helyre lehet állítani a sérült HBF-et, akkor a test öngyógyító rendszere is megerősödik és dolgozni kezd.

A NES képes ehhez a helyreállításhoz szükséges, személyre szabott kezelést is összeállítani. Ez nem egy gyógyszeres kúra, hanem ásványi anyagokat tartalmazó cseppek kombinációi, amelyek „csak” felébresztik a szervezetet, nem módosítanak rajta közvetlenül.

Személyre szabott információkat és részletekbe menő válaszokat csak a szakember adhat. Ha úgy érezzük, hogy a külvilág vagy az érzelmeink megbontották testünk harmóniáját és szeretnénk ezt visszakapni, alternatív gyógymódként próbáljuk ki a NES-t! Egy életünk van, mely csak akkor lehet teljes, ha érezzük magunkban a harmóniát.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top