Otthon(ka)

2009. 04. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Persze, első szempont, hogy kényelmesen érezd magad az otthoni cuccban. De nem kell feltétlenül kopott, elnyűtt mackóban rohangálnod, teheted ezt úgy is, hogy közben csini vagy és a pasid tényleg inkább téged néz majd, ahogy sürögsz-forogsz, mintsem az érdektelen tévét bámulja. Például egy bő szárú nadrág – nem farmer! -, helyes kis pólóval vagy pulcsival csinos és kényelmes viselet. Tavalyi évben robbantak be a bő török-basa gatyák, amihez ha kis trikót, topot viselsz otthon, biztosan kényelmes, amellett pedig helyes is leszel.

Sokféle otthoni, kellemes pamut és plüss tréninget lehet manapság kapni. Nem irritálnak, kényelmesek, ugyanakkor divatos, szép színekben kaphatók – tényleg nem drágák és sportosan csinosak is. Viselheted otthon, munka közben, de a boltba is leszaladhatsz benne, ha éppen elfelejtettél megvenni valamit. Könnyű és egyszerű tisztán tartani, vasalni sem kell. Mosás után vállfán megszárítod, és már újra felveheted.

A csinosabbaknak és bátrabbaknak pedig ott a cicanadrág, vagy legging. Na jó, ehhez azért nem árt, ha ellenállhatatlan a hátsód. Nos, ez is kényelmes otthoni viselet – egyszersmind szexi is. Ha szeretnéd az este folytatását felvezetni, akkor kis trikóval vagy toppal viseld! A hatás nem fog elmaradni – miközben kényelmesen felöltözve elvégzed a teendőid. Ha nincsenek „hátsó szándékaid”, akkor viseld hosszú pólóval, pulóverrel. Csinibabás és kényelmes egyszerre.

Összefoglalva – jó, ha az ember házimunka közben sem hanyagolja el magát. Mint azt tudjuk, célszerű a férfiszemély figyelmét folyamatosan ébren tartani. Ami pedig nem biztos hogy sikerül, hogyha otthon elnyűtt, foltos cuccokban lihegünk a munkától megfáradva. Tehetjük mindezt úgy is, hogy a netán unatkozó pasi tekintete szívesen megpihenjen rajtunk! Jó munkát mindenkinek!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top