Sonkás-sajtos virsli

2009. 04. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 6 db virsli, 6 szelet gépsonka, 6 szelet sajt, 10 dkg sajt, vaj. Összetűzéséhez fogvájó.

 

Virslit, ha műbeles, lehúzzuk a bőrét, és hosszában úgy vágjuk ketté, hogy teljesen szét ne essen. Sajtszeleteket ketté vágjuk, és beletesszük a virslibe, majd sonkába tekerjük, és fogvájóval megtűzzük. Jénai tálba tesszük, tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és vajdarabkákat teszünk rá. Előmelegített sütőben sütjük.

Gyors és finom vacsora. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kunné Tóth Évának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top