Tárkonyos csirkeragu leves

2009. 04. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1/2 tejszín, 1/2 kocka margarin, 1 egész fej vöröshagyma, csirkemell  /igény szerint/, 30 dkg trappista  sajt, 1/2 zacskó tárkony, vegeta /ízlés szerit/, minirépa, zöldborsó, kukorica.

A kockára vágott vöröshagymát, majd a csíkokra vágott csirkemellet, a margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a minirépát, a zöldborsót és a kukoricát, tárkonnyal és vegetával ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd addig főzzük, amíg a csirkemell puha nem lesz. Amint megfőtt, hozzáadjuk a tejszínt és összefőzzük.

Tálalás előtt lereszeljük a sajtot, majd rámerjük a forró levest. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Nagy Zsuzsannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top