Végre elégedett vagyok a dekoltázsommal!

2009. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Azt hiszem, soha nem fogom elfelejteni azokat az elismerő pillantásokat, amikor a műtét után először mentem végig az utcán a spagettipántos ruhámban.   Első perctől pozitív visszajelzéseket kaptam, de a saját magamról alkotott kép, csak lassan változott meg. Beletelt néhány hétbe, míg átalakult a bennem élő testkép, és már én is úgy gondoltam magamra, mint egy jó nőre. Kezdtem magam jól érezni a bőrömben, az alakom arányosabb lett, noha nem fogytam egy grammot sem, a derekam mégis karcsúbbnak tűnt. Végre vehettem magamnak kivágott felsőt, és megvásároltam életem első tiszta csipkemelltartóját – merevítő és szivacsbetét nélkül!

A férjemnek is nagyon tetszett az „új fazon”– velem együtt a házaséletünk is megújult. Megerősödött a nőiességembe és a magamba vetett hitem. Tudod, mi volt a legfurcsább hatás? A munkahelyemen ugyanazokban az alakot elfedő szigorú kosztümökben jártam, mégis megváltozott a környezetem viszonya hozzám. A főnököm rám bízta a legfontosabb ügyfelet. Régen megfutamodtam volna a felelősségtől, de most magam is meglepődtem a bátorságomon, elvállaltam és gond nélkül levezettem az üzleti tárgyalást.

A legjobban a barátnőm fogalmazta meg a bennem lezajló átalakulást, szerinte az egész kisugárzásom megváltozott, tapintani lehet körülöttem az elégedettséget, és ez mindenkit pozitív energiával tölt fel.

Botorság lenne azt állítani, hogy a sikereimet az új melleimnek köszönhetem, de hogy az önbizalmam belőlük is táplálkozik, azt nem lehet elhallgatni. Már tudom, életem legjobb befektetéséről döntöttem, amikor egy évvel ezelőtt bekopogtattam a szépségklinika ajtaján.”

Aligha lehet ennél jobban összefoglalni a mellplasztika pozitív pszichés hatásait. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy az egészség nem csak a jól működő testet, a megfelelően funkcionáló szerveket, hanem a lelket, a pszichét is jelenti. Ha pedig ez sérült, éppolyan betegek vagyunk, mint ha a kezünk vagy lábunk fájna.  Az önbizalom, a pozitív önkép és önértékelés elengedhetetlen ahhoz, hogy jól éljük meg nőiségünket, és az egész életünket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top