hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Különleges advent Advent a várakozás időszaka: karácsonyig minden vasárnap meggyújtunk egy-egy gyertyát, tervezgetjük az ünnepi vacsorát, ajándékokat vásárolunk és feldíszítjük a házunkat. De miért ne díszítenénk fel a lelkünket is? Hiszen ez az időszak egyben az elmélkedés, a magunkba való elmélyülés időszaka is. Használd ki ezeket az erős, gyógyító energiákat és meditálj velünk!
Egészséghoroszkóp 2014
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az új esztendő? Most megtudhatod, mire kell figyelned 2014-ben ahhoz, hogy egészséges maradj!
A megújulás éve lesz 2014!
Közeledik az év vége, ilyenkor egyre többeket foglalkoztat, hogy vajon mire számíthatunk az új esztendőben. Jobbra fordul a helyzetünk, vagy nehézségekkel kell megint szembe néznünk? Lássuk mire számíthatunk 2014-ben!
Szabadulj fel!
ÉFT: a hiányzó láncszem egészség és boldogság között
Adventi angyalok
Korábbi cikkünkben segítséget nyújtottunk ahhoz, hogy ünnepi díszbe öltöztesd lelkedet, most megtanítunk arra, hogy hívd be életedbe az angyalokat, és hogy kérd a segítségüket.
Tízmilliószoros napok 2014-ben
Minden évben van néhány különleges nap, melyeken minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, legyen az pozitív, fejlődés irányába ható, vagy negatív, ártó teremtés.
Ezt szeretik benned mások! - horoszkóp
A csillagok sohasem hazudnak, így most azt is elárulják neked, mi az, amiben te a legkülönlegesebb vagy!
Lélek-kertek
Lássuk, milyen szobanövényekkel vedd magad körbe ahhoz, hogy életedbe harmónia és derű költözzön!
Da Vinci, az asztrológus 2. rész
Az utolsó vacsora asztrológiai rejtélye. Ebben a részben a centrumban elhelyezkedő Jézusra összpontosítunk és a festményen betöltött szerepére.
Videódoboz
Hallgasd, és lazulj el!
Szavazz!
Horoszkóp
Napi
 
Heti
 
Havi