Sajttal töltött rántott hús

2009. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 70 dkg sertéskaraj 25 dkg Gouda sajt-a Trappista is jó,csak kifolyhat  szárított bazsalikom 

A bundázáshoz: zsemlemorzsa

A sütéshez: olaj  Elkészítés: A karajt nem túl vékony szeletekre vágom úgy, hogy zsebet tudjak a közepébe készíteni. A sajtot hasábokra vágom, és mindegyik zsebbe 1-1 darabot rakok belőle, majd egy pici bazsalikomot szórok rá. Hústűvel összetűzöm, végül kívülről besózom. Hagyományos módon bepanírozom, majd olajban kisütöm. Tálalás:Frissen, forrón a legfinomabb, amikor középen elvágva kifolyik belőle a fűszeres sajt. Joghurtöntetes salátával szoktuk fogyasztani! A Család egyik nagy kedvence!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top