hirdetés
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Egyszerű és gyors sütemény

Az itt megjelenő cikket egy olvasónk küldte be. Tartalmáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. A nálunk publikálni kívánt cikkeket, recepteket a recept@donna.hu emailcímen várjuk. Kéziratot megtartani, visszaküldeni nem áll módunkban. Figyelem! Csak a saját készítésű képpel együtt beküldött recepteket tudjuk megjelentetni!

Hozzávalók:
4 tojás,
35 dkg porcukor
1 és ½ dl tej,
1 és ½ dl étolaj {másfél deci}
35 dkg liszt, 1 csomag sütőpor.
7 dl-es üveg cseresznye kompót kimagolva.

 
 A 4 egész tojást a porcukorral jól kikeverjük. Keverés közbe hozzá öntjük lassacskán a tejet, és az étolajat, és ezzel is jól elkeverjük. Végül hozzá adjuk a lisztet,és a sütőport, és összekeverjük. Kizsírozott lisztezett tepsibe öntjük.

A tésztába szétszórjuk a kimagolt cseresznyét, hogy mindenhová jusson. Előmelegített sütőben szép világos barnára sütjük. A tetejét porcukorral meg hintjük.  Mindenkinek kívánok hozzá Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Dupály Máriának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

Cimkék