A több néha jobb?

2009. 02. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Biztosan te is hallottad már a mondást: „ A kevesebb néha több!” Pedig ez nem minden esetben van így. Hiszen ha már időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt fektetsz a tökéletes smink és megjelenés elkészítésében, akkor az miért ne lehetne már dögös és ütős.  

Próbáld ki tippjeinket és hidd el, a hatás nem marad el! Ultrahosszú pillák Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy hosszú és dús szempillákkal áldott meg a sors, nos akkor először is gratulálok. Másodszor pedig nincs más dolgod, mint egy kis spirálozás után szempilla-göndörítővel ívet adni pilláidnak. Ha pedig te is a nagyátlaghoz tartozol, akkor irány valamelyik drogéria és szerezz be egy kis mesterséges szépséget: a műszempillát. Figyelj a minőségre és azért a méretre is hiszen nem cirkuszi bohócnak vagy „éjszakai pillangónak” kell sminkelned magad. Szempillaragasztó segítségével könnyedén felhelyezheted magadnak a pillákat, ha azonban szükséges kérd meg a barátnődet. Ezután már nincs más dolgod, mint szemhéjpúder segítségével eltakarni a műszempilla kikandikáló fekete végét, mert a „mesterséges szépségnek” is meg vannak a határai. Próbáld ki és hidd el, csábos pillantásodnak nem tudnak majd ellenállni! Borzold fel A felborzolt, természetesen kócos haj soha nem megy ki a divatból, ezért ha felturbózott hajkoronával lépsz be a szórakozóhelyre biztosan minden tekintet rád fog szegeződni.

Nincs más dolgod, mint nedves hajadra dúsító hajhabot tenni, kicsit szárítani (ha lehet diffúzoros hajszárítóval) majd egy tupírfésű segítségével a hajtövektől megemelni a hajkoronádat, majd meg egy kicsit szárítani és a minél hosszabb hatás érdekében dúsító hatású hajlakkal rögzíteni.

A legjobb ha a hajlakkból fújsz az ujjaid végére is és a hajtöveidhez is közvetlen juttatsz egy kicsit. Csókos ajkak Érzékiségünket legjobban talán az ajkaink fejezik ki, ezért a dús és démonian vörös ajkak láttán vajon melyik pasi nem csábulna el. Kezdjük a tisztítással! Bármilyen hihetetlenül hangzik is ajkainknak is szüksége van bőrradírra, hiszen az elhalt hámsejteket innen is el kell tüntetnünk. Ezután használj hidratáló tartalmú rúzst, ha lehet vöröset, vagy az idei trend liláját, hiszen az élénk szín hangsúlyozza leginkább ajkaid formáját. A még szexibb hatás érdekében először színtelen, majd az erős színű rúzzsal színben harmonizáló szájkontúrral adj még erőteljesebb ívet ajkaidnak. Utolsó lépésként pedig kend át színtelen szájfénnyel. Hódításra fel!

Kapcsolódó anyagok:

$$2476$$

$$2269$$

$$2133$$

$$1978$$

$$1866$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top