Meghitt vacsorák receptekkel

2009. 07. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Manapság, mikor mindenki szalad jobbra-balra, nem könnyű összetrombitálni a családot egy közös beszélgetésre. Ám minden nap van egy olyan napszak, mely tökéletes alkalmat biztosít: a vacsora idő.

Ilyenkor a család minden tagja hazatalál. Van idő leülni az asztal köré, beszélgetni az aznap történtekről, jókat nevetni, és még jobbakat enni.

A Knorr Rafinéria családja most abban szeretne segíteni a dolgozó anyáknak, háziasszonyoknak, hogy ezekből a meghitt pillanatokból minél többet tölthessenek a családjukkal.

Ráadásul a Knorr Rafinéria Rafinált vacsorák című receptkönyvvel egyszerű ötleteket ad, melyek segítségével akár az egész család együtt süthet-főzhet. Ezért a Knorr Rafinéria most egy újabb játékra hívja fel a háziasszonyok figyelmét, hogy minél több több finom vacsorát főzhessenek a receptkönyvből a családjuknak.

Lássunk egy ínycsiklandó receptet, mely megtalálható a Rafinált vacsorák receptkönyvben is.

Mediterrán padlizsántekercsek

Adag: 4

Elkészítési idő: 20+30 perc

Hozzávalók:

1 tasak Knorr Mediterrán rakott zöldség Rafinéria 2 db padlizsán (350g/darab) 40 dkg darált hús 10-12 szelet bacon 20 dkg mozzarella 3 dl hideg víz A darált húst ízesítsük kevés sóval, borssal vagy Delikát8-al. A padlizsánt vágjuk 10-12 vékony szeletre (kb. ½ cm) és forró serpenyőben kevés olivaolajjal süssük elő. Ezalatt a megmaradt padlizsán végeket vágjuk apró kockákra és tegyük egy hőálló sütőtálba. A darált húst osszuk el a padlizsánszeleteken, majd tekerjük fel. Ezután a padlizsán hajtásával ellentétes irányban göngyöljük rá a bacon szeleteket és tegyük a kockázott padlizsán tetejére a tálba. A 3 dl hideg vízben keverjük el a tasak tartalmát és öntsük a tekercsekre. A mozzarellát szeleteljük fel és tegyünk 1-1 szeletet minden tekercsre, majd süssük készre 175˚C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt.

Mit kell tennie a Rafinált vacsorák című receptkönyvért?

Gyűjtsön össze és küldjön be 10 darab Knorr Rafinéria vonalkódot, és fordulónként az első 10 000 beküldő a Rafinált vacsorák című receptkönyvet kapja ajándékba, amely 50, Knorr Rafinéria receptet tartalmaz! A játék végén ráadásul egy 4 személyes wellness-hétvégét is kisorsolunk!

A fordulók kezdési és beérkezési időpontja:

1. forduló: 2009. április 1.-július 31.

2. forduló: 2009. augusztus 1.-november 30.

Egy üres lapra írja fel adatait (név, pontos cím, telefonszám), ragassza rá a vonalkódokat, és zárt borítékban küldje el címünkre!

Beküldési cím:

„Vacsorázzunk együtt!”

MRM Budapest, 1950

A játékkal kapcsolatban további információkhoz juthat a 06 40 400 400-as telefonszámon és a www.rafineria.hu honlapon, ahol belelapozhat 20 receptet tartalmazó minta-receptkönyvünkbe és informálódhat a Knorr Rafinéria termékekről is. A játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata a www.rafineria.hu honlapon olvasható. 

A Knorr Rafinériákkal készült változatos receptek elkészítéséhez kellemes időtöltést, az elkészült finom fogások elfogyasztásához jó étvágyat kívánunk!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top