3 tipp: hogyan vedd le a lábáról

2010. 02. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Csak egy rövid közvélemény-kutatás, és máris kiderült, a legtöbb pasi ugyanarra a vágyik. Mutass magadból valamit, meg ne is, légy közvetlen, de azért ne közönséges, viccelődj, de ne gúnyolódj, mosolyogj sokat, és vedd észre benne a férfit! Egyszerre légy igen is, meg nem is. Nehéz ügy, de nem lehetetlen.

Ott van mindjárt az elején a legnagyobb probléma: mennyit adja magadból, hogy az épp elég legyen, ne túl sok, de ne is kevés?

Ha túl visszafogott vagy, akkor azt gondolhatja, játszod az elérhetetlent. Ha viszont kitárulkozol, azt hiheti, mindenki mással is ilyen közlékeny vagy, ergo nem érzi magát különlegesnek melletted. De mi akkor a jó arány? Mondhatnám, hogy rá kell érezni, de azzal – ugye –  nem sokat segítenék… A lényeg mégis ez. Ne meséld el a fél életed, hogy mit ettél reggelire, és mikor volt utoljára székleted. De ha kérdez, ne két szóban válaszolj, légy készséges. Ha valamit nem akarsz elmondani, szólj nyugodtan, hogy erről nem szeretnél beszélni. Kérdezz te is, légy érdeklődő, kezdeményezz beszélgetést. Ugye milyen egyszerű az egész?

A beszélgetésnél maradva – nem titok, hogy a férfiaknak ugyanolyan fontos a humor, mint a nőknek. Egy kutatás szerint annak van jó humorézéke, aki intelligens, így a poénokból sokat leszűrhetünk adott személyről. Ha úgy érzed, nem vagy egy nagy viccmesélő, az még nem ok az elkeseredésre. Csipkelődj bátran, nem baj, ha van egy kis éle a mondataidnak, de arra nagyon vigyázz, hogy éppen csak csiklandozz, ne szúrj vele. És nevess bátran a viccein, ettől neki is nagyobb önbizalma lesz. Oldódik a légkör, ami sok mindent megkönnyít.

Ha már a csipkelődés megy, akkor ne légy szégyenlős egy-egy bókot is beszúrni mondandódba. Isten óvjon a szembe nyalástól! Mivel még nem ismeritek egymást, ezzel visszatetszést kelthetsz, úgy tűnhet, túlságosan nyomulsz. De éreztesd vele, hogy felnézel rá, büszkén ülsz/állsz ott mellette. Az sem baj, ha kissé esetlen vagy, a férfi attól nyeregben érzi magát, ha segíthet. Hagyd, hogy rád adja a kabátot, hogy kinyissa előtted az ajtót. Az elején nem jó játszani az emancipált, önálló nőt, mert még a végén elrettented.

Használd ezeket az apró, de annál hatásosabb trükköket, és biztos a siker!

- röné -



Szerző

donna.hu



Scroll to Top