A 2010-es személyes év – 1. rész

2009. 11. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0= 3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 12. napján született: 12. vagyis 1+2= 3.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk novemberben született: 11. vagyis 1+1= 2.

♦ Ha valaki bármely év november 12-én született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+11+12=2+0+1+0+1+1+1+2=8, vagyis az övé a 8-as számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül az 1-es számú személyes évet kaptad: Nagyon alkalmas arra, hogy valamiféle új vállalkozásba fogj, vagy arra, hogy teljesen átalakítsd az életedet. Átalakíthatod a munkádat, megváltoztathatod a munkahelyedet, vagy új munkamódszereket építhetsz be a régiek közé. Új ismerősökkel találkozhatsz, új barátságokat köthetsz, új üzletfeleket szerezhetsz magadnak. Mindenféle új dologra, utazásra, lakásváltoztatásra szuper ez az év.

Természetesen, ha alkalmazott vagy, aki csupán a fizetéséből él, nem nagyon tudod majd felhasználni ennek az évnek a fent említett lehetőségeit. Feltehetően nem fogsz újabb fiókvállalatot nyitni. Ettől függetlenül az 1-es számú személyes év téged is kedvezőbb lehetőségekkel kecsegtet, talán úgy, hogy egy egészen más természetű új munkakörben vállalsz munkát. Vagy ugyanabban a munkakörben találsz egy másik munkaadót, aki többet fizet. De lehet az is, hogy a meglévő munkahelyeden léptetnek elő, helyeznek át egy jobb helyre, vagy emelik a fizetésedet.

Akár vállalkozó vagy, akár fizetésből élő alkalmazott, kilenc éves periódusonként csak egyszer fordul elő 1-es értékű személyes éved.

Az átlagos emberi élet tartam nem olyan sokszor teszi lehetővé számunkra, hogy az 1-es személyes év lehetőségeit kihasználjuk.

Éppen ezért, ha neked a 2010-es év 1-es személyes év lesz, mindenképpen „rámenősnek” kell lenned. Pozitív, optimista módon kell gondolkodnod, habozás és kishitűség nélkül kell cselekedned. Kerüld el a közvetítőket, és a közbenjárókat mert csak tévútra vezetnének.

Óvakodj attól is, hogy agresszív, vagy önhitt legyél. Ügyelj arra is, hogy az ujjonnan szerzett barátok és egyéb kapcsolatok ne legyenek a mércéd alattiak.

Figyelmesebbnek kell lenned ebben az évben, mert a szokottnál hajlamosabb leszel az elhamarkodott vélemény kialakítására, és a kellően meg nem alapozott döntésekre, a hirtelen fellobbanó lelkesedésre. Az esetleges sikertelenség ne vegye el a kedvedet, hajlamos leszel ugyanis túl érzékenyen reagálni, könnyen és gyorsan elcsüggedni.

Ha józanul mérlegelve, és a realitásokkal számolva igyekszel céljaid elérésre, szívósan és kitartóan lépkedsz előre, akkor ebben az évben jól megalapozhatod az egzisztenciádat a most kezdődő kilenc éves ciklus tartamára.

Kapcsolódó anyagok:

$$5083$$

$$5112$$

$$5175$$

$$1576$$

$$5244$$

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350Ft/perc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top