Szelleműzés

2009. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Két fajta lény szállhat meg minket, az egyik az itt ragadt lélek - ő egy halott ember lelke -, a másik egy ördögi lény - ő az, aki szembeszegült a Mindenség Atyjának akaratával.  

Ha egy itt ragadt lélek szállja meg testünket, annak jele lehet az indokolatlanul kialakult fáradság, levertség, depresszió, ritkán eredményezhet zavarodottságot és skrizofréniát. 

Ha házunkat szállta meg, annak a következők lehetnek jelei: reggeli nehéz ébredés - és nem a késői fekvés vagy hajnalig tartó bulizás miatt -, megmagyarázhatatlan rossz érzések a lakásban, ok nélküli hűvös fuvallat, illatok, szagok, ismeretlen áporodott bűz, amit nem tudunk megmagyarázni. 

Ha egy ördögi lény szállja meg testünket szélsőséges érzelmi megnyilvánulásokat, folyamatos halál iránti vágyat, gyakori görcsös fej- vagy gyomorfájást, megmagyarázhatatlan fájdalmakat vagy sérüléseket tapasztalhatunk. 

Ha házunkat szállja meg, annak jelei lehetnek: furcsa neszek, lépések, nyikorgás, kopogás bútorokban vagy falon, maguktól nyíló és csukódó ablakok és ajtók, tárgyak eltűnése, majd felbukkanása egy valószínűtlen helyen. 

Hogy miért szállnak meg minket vagy házunkat?

Az emberi test halála után a léleknek 42 napra elegendő energiája marad arra, hogy átkeljen a fénybe vagyis hazatérjen. Ha ezt nem teszi meg a 42. napon, az energiái elfogynak és itt ragad ebben a világban. Ahhoz, hogy energiához jusson világunkban lopnia kell, melyet csak élő emberi testből szerezhet meg, így lesz belőle megszálló. 

Exorciónak nevezzük azt a fajta szelleműzést vagyis ördögűzést, amelyet az ördög  által megszállott embereken hajtanak végre csakis papok, vagy püspökök, akik hivatalos jogosítvánnyal rendelkeznek.

Az exorció nem más mint imádkozás a megszállott lelkéért valamint a pap vagy püspök beszélgetése magával az ördöggel. 

Egy XV. Századi recept alapján házunkból kiűzhetjük a gonoszt ünnepléssel, imádkozással, szent olajjal kevert bor fogyasztásával vagy talizmánok viselésével. 

Egy másik recept szerint kapor, só, ánizs és ökörfarkkóró keverékének szétszórásával űzhetjük szellemünket házunkból. 

Tibetben a lámák azt tartják, hogy kiűzhetik a beteg lelkéből az ártó szellemet egy csöpa segítségével, amely a beteg személyt ábrázoló tésztából gyúrt hasonmás. 

A paletta igen színes megoldásokat kínál, de mégis az a legelfogadhatóbb és legjárhatóbb út, ha egy szakembert bízunk meg a kísérletezgetés helyett. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top