Fogyás luxuskivitelben

2009. 08. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez a masszázs kúraszerűen hat, ami 13-15 alkalmat jelent, és egy kezelés 40-50 percig tarthat.

Egy ilyen kúra elkezdése előtt ajánlatos megtisztítani a szervezetünket, amire különféle méregtelenítések ajánlottak. Ezek közül a leghasznosabb, a vastagbél méregtelenítése. A két napos procedúra viszont nem jár koplalással, utána pedug lényegesen jobban érzi magát az ember.

A megtisztulás után célszerű elkezdeni a masszázs kúrát, ami nem fájdalommentes, de egy zsírleszívásnál mindenképpen költségkímélőbb, és elviselhetőbb. Ám csak az utolsó pár perc kellemetlen – testrészenként - , és egy idő után már ehhez is hozzá lehet szokni, főleg, ha a harmadik-negyedik kezelés után, amikor 1-2 centivel keskenyebb körfogattal térünk haza.  Nyugodtan mérjük le kezelés előtt és után. A módszer kifejezetten hatékony, de csak megfelelő testmozgással és diétával - ami nem minden esetben jelent éhezést -, kombinálva érhető el igazán nagy eredmény. A fogyás mértéke tényleg centikben mérhető, ami akár 10-14 cm is lehet. Viszont, hogy kinek mikor indul meg a fogyás , az alkatfüggő. Fiatalabbaknak már az első alkalommal is lemegy 1 cm területenként, a középkorban lévők körében és az idősebbeknél nehezebben szakadnak fel az, akár a szülés óta - odatapadt zsírszövetek. Náluk a harmadik-negyedik alkalommal szokott elindulni a zsírpárnáktól való búcsúzás. Az orosz zsírégető - cellulit masszázs titka nem a használatos krémekben rejlik, hanem az egyedülálló technikában. Orosz specialisták tapasztalatai alapján tevődött össze ez a masszázs, amit Magyarországon kevés masszőr tud alkalmazni. Nem tanítják mindenhol, ezért figyeljünk arra, hogy az orosz zsírégető – cellulit masszázs nem egyenlő a sima fogyasztómasszázzsal, vagy a cellulit - masszázzsal! Keressük az orosz technikát alkalmazó masszőröket, nehéz fellelni őket, de nem lehetetlen! Aki ezt a masszázsformát szeretné kipróbálni, ne ezzel, hanem hagyományos masszázzsal kezdje. Mert aki nem járt még masszőrnél, az elrettenhet a masszázs csodálatos világától.

Először próbáljatok ki egy sima aromaterápiás masszázst, ez valahol relaxációs masszázs, nyugtatómasszázs… ki hogy nevezi el. Miután jártál egy-két ilyen masszázson az orosz masszázst művelő masszőrnél, és már kellőképpen megbízol benne, akkor érdemes belevágni a masszázskúrába, ami tényleg hatásos. Egyéb kiegészítő eljárás lehet még, hogy kikérjük szakember véleményét arról, hogy milyen akupunktúrás fogyáspontok léteznek – ezt sem mindenki tudja - , és érdemes az étrendünkbe beiktatni, az ananászt és a fügét nyers formában, továbbá a tojást főtt, sült formában vagy akár nyersen egyaránt. Ezek a kiegészítő táplálékok zsírbontó tulajdonsággal rendelkeznek, kifejezetten a tojás, ami a test saját zsírállományából vesz el.

Ezt a masszázsformát - ahogy a nevében is benne van - cellulitiszes területekre lehet csak elalkalmazni. Aki fel van puffadva, vagy hájnélküli hassal rendelkezik, az orvos segítségét kérje a fogyással kapcsolatban. Náluk nem alkalmazható ez az eljárás. A masszázs díja változó lehet, masszőre válogatja. Egy biztos, hogy nem elérhetetlen, és nem értelmetlen, ha valóban a fent említett orosz módszerekkel dolgozót sikerül találunk.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top