Dance-punk-indie-rock

2009. 11. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A korong producere a már legendának számító Rick Rubin volt, aki idén egy Grammy-díjat is begyűjtött Neil Diamond, Jakob Dylan és a Metallica tavaly megjelent albumainak elkészítéséért.

A Music For Men az év egyik legjobban várt albuma, mely a csapat 2006-os "Standing In The Way Of Control" című, nagy áttörést elérő albumát követi. A nagy várakozást jól jelzi, hogy az iTunes előrendelési listáján az album Németországban, Ausztriában #1, Belgiumban és Svájcban #2, Hollandiában, Írországban, Olaszországban és Ausztráliában pedig Top10-ben szerepel - nem véletlenül, hiszen legutóbbi albumuk óta rengeteget koncerteztek a világ számos táján, több százezer rajongót meghódítva.

Az énekesnő, Beth Ditto amellett, hogy mindig felejthetetlen produkciót nyújt a színpadon (melyet már megjelenéséből is sejteni lehet), Nagy-Britanniában már igazi kulturális- és divatikonnak számít: az NME magazin "Coolest Person In Rock" címmel jutalmazta, megnyerte a 2008-as Glamour Awards "Az Év Nemzetközi Művésze" díját, a Love magazin első számának címlapján szerepelt (sok más címlap mellett) és sokszor látható a brit TV csatornákon is.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top