Ami még ebben az évben sikerülhet…

2008. 12. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki erre érzékeny, mindenképpen érezni fogja. Olyan lesz, mintha a Merkúr most láncokat oldana fel, megszabadít egy nyomástól, amely a gondolkodásunkat blokkolta. Lehet, hogy egyes cikkeket az újságban háromszor is el kellett olvasnod, hogy megértsd. Akkor pontosan ugyanúgy voltál vele, mint mi valamennyien. Adottságod, valamit elemezni, és abból következtetéseket levonni, talán szünetelt. Tanulási képességed, intellektusod, és a megfelelő szavak megtalálása, mintha lebénult volna.

A Merkúr visszafelé futott, szeptember 24-étől kezdve. Október 15-étől ismét előre mozog, és mi kivirulunk. Amíg bennünket az okos, gyors, és frappáns Merkúr az utolsó hetekben mintegy porszívó a tehetséget, a logikus gondolkodáshoz, a szellemi fordulatokhoz kiszívott, blokkolt, most átkapcsolt: ismét tisztán látsz, felismerheted, hogy mit tudsz tenni az igényeiddel, hogy a hobbydból foglalkozást varázsolhatsz, hogy a titkon megírt könyv az íróasztalfiókból pénzt is hozhat, esetleg foglalkozást is válthatsz, jobbá teheted az életed. Megmutatja, hogyan lehet a lehető legjobban hozzáállni mindenhez, amit félretettél.

A biztosítások, az öregkor bebiztosítása, a következő hónap napjaiban sikerrel biztathatnak. A Merkúr a Nyilas jegyébe lép november 23-án, a Merkúr a Marssal együtt áll november 29-én. A Merkúr a Bak jegyében december 12-én együtt fog állni a Plútóval.

Ami neked ezen bolygókapcsolatok idején sikerülhet, azt alább olvashatod majd, használd az erőket, amelyek a csillagjegyedben rejtőznek, és amelyeket magadban hordozol.

Kos Nyílt vagy az új ismeretekre, amelyek csak úgy repülnek hozzád. Novemberben bátor vagy, legszívesebben már holnap odamennél a főnöködhöz intézkedni. A szomszédokkal is ki kellene békülnöd, mert velük is veszekedtél. Ne halassz el semmit. Késztetést fogsz érezni, hogy mindent megvalósíts, amit elterveztél, ne habozz, az úgy sem felel meg az egyéniségednek. Decemberben talán vár egy új munkahely. Ha ilyet keresel, sok helyre küldd el a pályázataidat. Rendezd át az életed, és vidd keresztül az akaratodat.

Bika Gyakorlatias intelligenciád van, nem vagy hajlamos butaságokra. Kérdezd meg magadtól, mielőtt teszel valamit, miért az jó neked. Novemberben ne hagyd rábeszélni magad mások által, de építs a barátaid támogatására. Ne felejtsd el, hogy nem az ő tanácsuk, hanem a saját magad segítsége visz tovább. Decemberben nem fogja a karácsonyi békét semmi megzavarni, ha makacs maradsz. Úgyis sok engedményt tettél. Felismerheted, hogy a partnerkapcsolatban, a családban túl sokat engedtél, most hallgassanak rád a többiek!

Ikrek Meglehetősen sok minden tornyosodik fel előtted. Posták, amit nem intéztél el, számlák, amit esetleg még nem fizettél ki. Novemberben nem érzed magad egészen kiteljesedve, talán nem érzed magad jól a jelenlegi munkahelyeden. Fogd meg a dolog végét, intézz el mindent. Tedd fel a kérdést a partnerkapcsolatodban: tényleg mehet ez így tovább? Lehet, hogy lépned kellene, bármennyire nehezedre esik is. Decemberben egy hirtelen ötletet követve észreveheted, hogy megtaláltad a megfelelő szavakat arra, hogy fizetésemelést kérj. Maradj a megkezdett úton, kövesd okos, kritikus, logikus értelmedet.

Rák Fenomenális memóriád van. Ha erre hagyatkozol, akkor a megfelelő döntéseket fogod hozni. Ebben az emlékezetedben kisebb csalódások, vereségek, főnököd sértegetései sajnos még tárolva vannak. Hallgass arra, amit amúgy is tudsz, és a nagyszerű megérzéseidre. Novemberben sajnos nem lesz könnyebb dolgod, de sikerül terveidet megvalósítani. Ha művészi területen dolgozol, bízz a tehetségedben, menj most a közönség elé. Decemberben hirtelen megérzed, hogy valami a családban a barátok között nem stimmel. Vizsgáld meg ezeket a sejtéseket alaposan, teljes világossággal fel fogod ismerni az akadály.

Oroszlán Mi történt, hogy saját magadban sem bízol? Ez nem illik hozzád. Mindenkit meg tudsz győzni az ötleteidről, lelkesíteni tudsz, használd ki ezt a tehetségedet a munkádban is, és a magánéletedben is. Hadd beszéljenek a többiek, ne hallgass rájuk. Novemberben csak bátran és kitartóan végig kellene vinned, amit elkezdtél. Lehetőségeket fogsz arra látni, hogy a belsődben rejlő tehetségedből valamit kamatoztass. Láss hozzá. Decemberben végre több bizalmad lesz saját magadhoz, ideje volt már. Valósítsd meg végre, amit elterveztél.

Szűz Valósággal kiszagolhatod, hogy mi az, ami hoz valamit. Mi használható, gyakorlatilag megvalósítható, avagy haszontalan. Bízzál az analitikus értelmedben. Novemberben nyugodtan mondd el a kívánságaidat, ne hallgasd el véleményedet, ha hiszel a hivatásodban. Ha nem, akkor írjál pályázatokat, csak ne engedj semmit, ami nem tetszik, magánügyben sem. Legfőképpen a barátaidtól ne fogadj el olyasmit, amivel nem értesz egyet. Decemberben könnyen előfordul, hogy valaki kihasznál, és ezt ha felismered, ne hagyd szó nélkül, azonnal reagálj rá.

Mérleg Elég sok időt elvesztegettél, fontos döntéseket halogattál. Tulajdonképpen erre vártál, a napra, és erre a csodálatos Merkúrra. Ennél jobb nem is lesz. Novemberben, a te csodálatos, összetéveszthetetlen beszédstílusod eredményes lesz, meg fogsz győzni embereket arról, hogy az irományod több mint egy hobby. Decemberben, a háztartásban is sok minden félre lett téve, most végre a magánéletedet is ki kellene takarítanod. Félre mindennel, ami fékez, ami hátráltat. Akkor is, ha esetleg néhány barátról van szó.

Skorpió Bizalmatlanságodat úgy ápoltad, mint valami ritka csodálatos növényt. A rosszkedved foglya voltál. Lépj egyet tovább, sok tennivalód van, és a Mars most erőt ad ehhez. Ami novemberben vár, a decemberre is jellemző lesz. Főnököd hallgatni fog rád. Megkapod az új lehetőségeket, ha nem kritizálsz unos-untalan, hanem konstruktívan gondolkodsz. Kövesd az ötleteidet, privát vonalon is sok mindent el kell rendezned. Most kell a rendről gondoskodnod. Olyan állapotokról, melyek végül is boldogítanak, ne ábrándozz csak, hanem cselekedj. Nem lenyelni kell a problémákat, hanem kibeszélni, megbeszélni.

Nyilas Ez a csodálatos Merkúr szárnyakat ad. Mit is akarhatnál többet. Magas céljaid vannak, nagyszerű ötletekkel, tenned kellene megvalósításukért valamit. Írd fel a céljaidat egy papírcetlire, és írd mellé minden nap, hogy mit tettél értük. Novemberben érzed majd, hogy valamit változtatni kell az életeden. Tudod is, de valami nem engedi, hogy belásd a hibáidat, próbálj ráébredni, hogy nincs igazad. Decemberben beszélj a főnököddel, vagy írj pályázatot egy másik céghez. Meg fogod találni a megfelelő szavakat, meg van a meggyőző erőd, hogy a kitűzött célt elérd. Vonatkozik ez a magánéletedre is.

Bak Semmi sem úgy megy, ahogy elképzelted. Partnered mindent halogat, és főnököd is a halogatás képviselője, ami a konzekvens, metodikus gondolkodásmódodnak ellentmond. November: már régen szerettél volna az öreg korodról gondoskodni, itt az ideje elkezdeni a terveidet megvalósítani. Jó orrod van az üzlethez, aktivizáld magad. Decemberben mindenben amit teszel ‒ még januárig ‒,  számíthatsz a barátságos Jupiterre. Most láss neki, hozz rendbe a magánéleted, és a foglalkozásodat is.

Vízöntő Eredeti ötleteid aranyat érnek. Ebben saját magadnak hinned kell, ezt senki nem teheti meg helyetted. Pályázz az ötleteiddel, vagy csinálj magad üzletet belőle. Novemberben tégy valamit ötleteid megvalósításáért, írj leveleket, beszéld meg kollégáiddal, barátaiddal. Ha egy találmányon dolgozol most gondold meg, hogy kivel lesz a legjobb beszélni róla. Decemberben jól gondold meg a következő lépéseket. Mindegy, hogy egy új munkáról van szó, okos ötletekről, vagy az esedékes családi beszélgetésekről.

Halak Egyeseknek álomban adja meg az ég a jó gondolatokat, például neked is. Csak hallgass az álmaidra, és napközben a saját belső hangodra. Megérzed a problémákat, és azt ami elkövetkezik. Azt is megérzed, hogy milyen értéke van az ötleteidnek. A költeményeknek, a regényeknek, képeknek. Novemberben hallgass magadra, ennél többet nem kell tenned, rendkívül kreatív vagy és ez pár héten belül gyümölcsözni fog. Decemberben bízzál magadban, lépj ki önmagadból, és pontosan el kellene választanod, mit tanácsol a józan eszed és mit a képzelőerő.

Nem tudod mi az ascendensed? Írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának, aki ingyen kiszámolja neked.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top