Aranyozd be az arcodat!

2009. 10. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Könnyedén harcolhatunk az ősz és tél szürkesége ellen, ha sminkünk elkészítésekor aranyló árnyalatokat használunk. Az Estée Lauder egy teljes kollekciót szentel ennek a nemes színnek, mindent megtalálhatunk benne, ami egy tökéletes sminkhez szükséges.

A Chanel szemhéjfestéke egyszerű, de totális arany pillantásokat ígér. A Clarins csodadobozkája egy púdert és szemfestéket rejt magában. Már a külcsín is magáért beszél, ellenállhatatlan.

Egy fokkal olcsóbb árkategóriából ajánljuk a Maybelline több színt tartalmazó kiszerelését, melynek segítségével magunk szabályozhatjuk szemünk csillogásának mértékét. Az Avon fiataloknak szánt szériájából, a Color Trend csillámló szemfestéke mellé tust is rendelhetünk magunknak, kifejezetten kedvező áron.

Azonban nemcsak az arcbőr és a szemkörnyék a lényeges. Szánkra is gondolnunk kell, de megtette ezt helyettünk a Lancome, aki egy gyümölcsös szájfénybe rejtette a tündöklést. A körmünkre is jut az aranyból bőven, ha az H&M körömlakkját választjuk.

Íme, két példa, hogyan is fest egy aranyló, ám visszafogottabb smink a szakemberek szerint.

Nincs más hátra, nekünk is be kell szerezni minimum egy aranyszínű szemfestéket, hogy kiegészíthessük divatos fekete ruháinkat. Tökéletes lesz az összhang.

Olvass még több divatos sminktanácsot a divat.hu oldalunkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top