Az Oroszlán és a család

2009. 08. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Családjának múltjában keresi a kiemelkedő eseményeket, és a jelentős ősöket. Ilyenek hiányában hajlik arra, hogy maga szépítse meg a családtörténetet.

Gyermekei sohasem panaszkodhatnak arra, hogy nem kapják meg a kellő ösztönzést, felemelő erőt. Ahhoz ugyanis nagyon ért, hogy előhozza a rejtett képességeket. Motivációinak sok összetevője van. Valaki csak azt veszi észre, hogy az Oroszlán szülő szeret büszkélkedni gyermekei képességeivel. Noha ez igaz, azonban ezen túl rendelkezik azzal a képességgel is, hogy felismerje a kiválóságot, a kamatoztatható tulajdonságokat, s ami igen fontos, hogy azokat kicsalogassa, előhozza gyermekeiből, és fejlessze. Ehhez, pedig igen sok eszköze van, tud lelkesíteni, hajlamos a játékosságra, ezért a gyermekek igen hálásak, és szinte észre sem veszik, hogy a játék olyan szórakozás, amelyben szülőjük irányításával fejlődnek.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, nagyon mély szálak fűznek a családodhoz. Sok nehézséget kell leküzdened, míg megteremted azt az otthont, azt a családot, amit megálmodtál. Gyermekeid hasonló életpályát futnak be, ezért sok közös témátok lehet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, családi életedben, otthonodnak kialakításában csúcsosodik ki az életed. Egész személyiségedet, egyéniségedet beleviszed az otthonodba. Gyermekeid okosak, és érzékenyek.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, akkor az aprólékos gondoskodást helyezed előtérbe, ha családodról van szó. Szabott terv szerint haladsz előre otthonod kialakításában: pénzeszközök előteremtése, anyagok beszerzése, majd kivitelezés. Gyermekeid okosak, eszesek, jó esztétikai érzékkel rendelkeznek.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, különös ízléssel rendezed be a lakásodat. Szempontjaid: kellemes közérzet, jó ízlés, kényelem. Számon tartod minden családtagod igényét és a szokásait.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, és Ascendensed is az Oroszlán jegyében áll, nagy kitartással és szívós munkával, ha kell küzdelmet is vállalva, építed otthonodat, és vezeted családi életedet. Gyermekeid sokban hasonlítanak rád, életednek folytatói, a családi értékek tovább gyarapítói lesznek.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, akkor otthonod az a hely, ahol igazán kifuttathatod egyéniségedet, személyiségedet. A családba, az otthonba álmodsz bele mindent, amit személyes életedben nem értél el. Gyermekeid fegyelmezettek, munkaszeretők, ezért mindig támaszaid lesznek.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, jellemedtől és stílusodtól szokatlan módon a családban, az otthonodban a szigorú rend híve vagy. Megköveteled a munkát, és a fegyelmet is. Családod inkább kissé befelé forduló, mintsem nyitott. Gyermekeid vidámak, szellemesek, igazi felüdülést jelent velük lenni.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, akkor szeszélyes, érzelmes, ugyanakkor igen céltudatos, célratörő ember hírében állsz. Mivel nagyon fontos szerepet játszik az életedben a hivatásod, a munkád, a hírneved, ezért családi életedet igyekszel racionálisan, ésszerűen elrendezni. Családtagjaidhoz erős érzelmi szálakkal kötődsz, amit azonban ritkán mutatsz ki. Családi életedben a szabadságot és az önállóságot tartod szem előtt, amit mindenkinek biztosítasz is. Berendezkedésedben, bútorzatodban az egyszerű találkozik a praktikussal. Ugyanakkor szívesen látsz szobád falán festményeket.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, sok idealista elképzelésed van a családról és az otthonról, amihez erősen ragaszkodsz is. Noha a valóság esetleg nem igazolja vissza azt, amit magadban elképzelsz, vagy elvként vallasz a családi életről. Mindenképpen vállalod a küzdelmet, és ha kell a szenvedést is a családodért. Hozzátartozóid csodálhatják tűrőképességedért és kitartásodért.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, törekszel arra, hogy igen jó anyagi feltételeket biztosíts a családodnak, ami sikerül is neked. Háztartásod jól prosperáló, azt azonban nem tudod kivédeni, hogy családodban ne forduljanak elő kisebb-nagyobb összetűzések, perpatvarok. Lakásod tágas, szellős, igényled a mozgást, szobáidat nem bútorozod agyon.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, akkor elég sokat vársz el a társadtól abból a szempontból, hogy hogyan, miként rendezzétek be otthonotokat, lakásotokat. Sok gyakorlatias szempontot érvényesítesz, a középpontban azonban mindenképpen az otthonosság, a gondoskodás áll.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, sok áldozatot vállalsz a családodért. Nem sajnálod a munkát otthonodnak kialakítása érdekében. Jó munkabeosztással szervezed meg családod életét, ahol mindennek meg van a maga feladata, bár az oroszlánrészt többnyire magadra vállalod.

Kapcsolódó anyagok:

$$4181$$

$$4232$$

$$4172$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top