Babák-mamák a dzsungelben

2009. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az átalakítás gondolata onnan jött, hogy a Vidámpark látogatóinak körében igen sok a kisgyermekes család, akik az elmúlt években csak kis részben tudták kihasználni a Park játékait, hiszen a legkisebbek részére eddig csak a gyerekkert állt rendelkezésre.

A Dzsungel Mesepark kedvező 1500 Forintos belépőjével, várja a kisgyermekes családokat, ahol a gyerekek egy kézi erővel hajtott kis vonattal érhetik el a különböző játékokat, köztük a vadonatúj vízi dodzsemet és a környezethez illően átalakított igazi Tréfás Dzsungel Vasutat. Hamarosan elkészül a vasút szomszédságában található régészeti homokozó is, amely abban tér el a hagyományostól, hogy feladatot ad a gyerekeknek: hosszú aprólékos munka után egy T-Rex csontvázra kell bukkanniuk.

 

Újdonságszámba megy a kicsiknek készülő Buggie pálya is, amely sivatagi körülmények közötti autózást tesz lehetővé. A gyerekek ezt a kalandos játékot várhatóan május elején vehetik birtokba.

A Dzsungel Meseparkban felállított kis színpadon, egész nyáron változatos programokkal várják a kisgyermekes családokat.

www.vidampark.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top