Bak szülött Mérleg aszcendenssel

2010. 01. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kifinomult stílusodat és a diplomatikus viselkedésedet aszcendensednek köszönheted. Jó üzleti érzékkel rendelkezel, és nagyszerű főnök leszel, miután a Mérleg bájos külseje elrejti benned a becsvágyó Bak lényeget: nem harcolsz igazságtalanul másokkal a sikerért vívott küzdelemben.

Szórakoztató és meleg szívű vagy, és nagyon közkedvelt, hiszen aszcendensed jegye végtelenül népszerűvé varázsol téged. A szerelemben romantikus és érzelmes vagy – hiszen a horoszkópod uralkodó bolygója a Vénusz, de ezek a tulajdonságaid nem annyira szembetűnők.

Imádod a társaságot. Ám aki a társad akar lenni, annak vonzónak, szellemesnek, és megértőnek kell lennie, és elég magabiztosnak ahhoz, hogy flörtöléseidet ne vegye halálosan komolyan. Ezek valóban ártalmatlanok, mivel a munkád teljes mértékben leköt, de a hűséget egyébként kis többre becsülöd a kicsapongásnál.

Mérleg aszcendensed sajnos tud kellemetlenségeket is okozni: költekezőbbé tesz más Bak szülötteknél, néha teljesen felborítja pénzügyeidet, ezáltal hangulatodat pedig nagyon szélsőségessé teszi. Ha esetleg el tudsz jutni a mélypontra, akkor elő tudod hozni magadból a Bak jegyére jellemző zordságot, és a Mérleg jegyére jellemző „minden mindegy” letörtséget. Ám mindenképpen meg tudsz maradni annak a ritka fajta Bak szülöttnek, aki képes kikapcsolódni, és nagyon könnyedén venni az életet.

2010-ben a Plútó a IV. házad felett tranzitál:

Változásokra elsősorban otthonodban várhatsz ebben az évben, kezdve a lakhelyváltástól a javításokig, átalakításig, esetleg festésig.

Családi kapcsolataid is jelentősen átalakulnak. Lehet, hogy házasságot kötsz, esetleg elválsz, elköltözöl a szüleidtől, vagy a szüleid költöznek el, vagy egyszerűen csak a kapcsolatotok dinamikája változik meg. A változások nem feltétlenül lesznek negatívak, éppoly könnyen pozitívak is lehetnek.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top