Baklövések a képernyőn

2009. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Persze a stylistok dolga nem könnyű. A hazai üzletek választékából kell kölcsönkérni a megfelelő ruhadarabokat, s ugyebár nem mindenki ad szívesen. Vagy éppen egy konkrét szponzor kínálatából kell összeválogatni a méretben, színben és formában is tökéletes darabokat, amely sokszor lehetetlen feladat. És akkor jönnek a kompromisszumok... Ráadásul gyakran mást szeretne a sztár, és más a stylist elképzelése. Újabb kompromisszumhalmaz. Szóval, hogy mi sül ki ennek a végén, az a jószerencse és a körülmények véletlen egybeesése... Természetesen én is követtem el hasonló baklövéseket. Remélem, mondandómból világosan kiderül számodra, hogy inkább ne, ne kövesd vakon a képernyőn látott stylingokat...

 

Nemrég ért véget a TV2 sztárprodukciója, a MrÉsMrs, amelyet Claudia és Tilla vezettek. Tillát most békén hagyom, ő hozta a szokásos formáját, bár egy kissé roggyantabb megjelenésben, mint egykoron a Megasztár kezdetén, Lakatos Márk idejében. Igen, Claudia ruhatárát szeretném elemezni, amelyet a műsor néhány hete alatt elénk tárt. Előre bocsátom, hogy szeretem Claudiát, és gyönyörűnek tartom. A plusz kilóit is imádom, szerintem irtó szexi, és a feje egyenesen csodaszép. Mégis, biztos vagyok abban, hogy Claudia is – és mindenki – az öltözékével nem a plusz kilókat szeretné hangsúlyozni, hanem nyúlánknak, vékonyabbnak szeretne látszani. Mint már olyan sokszor és sok helyen elmondtam: húszévnyi styling tevékenységem alatt soha, senki nem jött oda hozzám úgy, hogy alacsonyabbnak és kövérebbnek öltöztessem fel... Claudiával is dolgoztunk együtt, még Friderikusz Sándor irányítása alatt, szintén a TV2-n.

   

Ha az ember tudja magáról, hogy nagy a melle, márpedig ez általában eléggé szembetűnő és könnyen megállapítható, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy szinte egyetlen dekoltázs áll neki jól, az pedig a mély V-kivágás. Ez az, amely nyújtja a felsőtestet és a szép cicire is kellőképpen felhívja a figyelmet. Semmilyen vízszintes vonalnak a mell közelében nincs helye. De még egy magasan záródó csónakkivágásnak sem, ahogyan a fekete ruha esete is bizonyítja, mert megmutatja a vállnak azt a vonalát, amelyet esetleg nem kellene, viszont elrejti a tökéletes mellet.

A cikk folytatását, és Claudia nem túl szerencsés viseleteit a divat.hu oldalunkon találod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top