Drágám, szeretném ha…

2009. 05. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ágyon feküdt, a párja már jóízűen durmolt az esti hancúr után, de ő mégsem tudott ellazulni. Szerette volna ha... De még saját maga előtt sem merte bevallani, hogy milyen jó lett volna ha a párja orálisan is kielégíti. Mégis amikor sor kerülhetett volna rá, ő néma maradt. És ez így megy már estéről estére. Mindig elhatározza, hogy most szólni fog vagy „oda”húzza a fejét, mégis minden este elmarad. Mit kellene tennie? Még a gondolatba is belepirul. És mi van ha a párja nem akarja? Vagy megsértődik? Netán csalódik benne. Ezektől a megválaszolatlan kérdésektől jobban félt mint a vágyaitól. Inkább hallgat – gondolta, és nem árulta el vágyát sohasem.

A világ nagy részén az orális szex még mindig tabutéma. A Mély Torok című pornófilm megjelenése óta a helyzet annyiban változott, hogy a fiatalabb generáció már nyíltan beszél orális szexről és műveli is buliban, otthon, parkban, ágyban. De az idősebbek számára még mindig úgy jelenik meg az orális szex mint valami gusztustalan, undorító dolog.

A nők, ha mégis vágynának a szex eme formájára inkább mélyen eltemetik magukban, ahelyett, hogy megkérnék párjukat vezesse be őket az orális örömökbe. Felmérések azt mutatják a legtöbb férfi szeretné orálisan kielégíteni a párját. A nők nagy része viszont még mindig tabuként kezeli ezt. Ne félj beszélni róla – tanácsolják a szexológusok – a párod valószínűleg alig várja, hogy megkérd erre. De akár a szeretkezés hevében is odahúzhatod a párod fejét, ahol szeretnéd, hogy kényeztessen. Kutatások azt mutatják, az olyan párok, akik megbeszélik vágyaikat többször számolnak be kielégítő és élvezetes szeretkezésről, mint azok akik inkább elfojtják azokat.

Persze vannak olyan titkok is, amiket jobb ha nem tud a párod. Gondoltál már arra, milyen arcot vágna, ha kijelentenéd, a munkatársa Fecó annyira bejön neked, hogy legszívesebben mindkettejüket kényeztetnéd. Lehetséges, hogy utána napokig nem fog tudni teljesíteni az ágyban, mert folyamatosan olyan képek ugranak be a fejébe, hogy a nőjét a munkatársa alatt találja. És ha még kedves is vagy Fecóval valószínűleg a párod eljut arra a pontra, hogy megcsalással fog vádolni.

A fura szexuális vágyaid – mint a vegyük be harmadiknak a plüss mackót, vagy tömj egy zoknit a számba –, sem azok a titkok amiket a párod orrára kellene kötnöd. Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha az amúgy félénk párodat a munkából hazatérve domina felszerelésben várnád és ráüvöltenél ahogy belép az ajtón: Térdre szolga!

A szexuális vehemencia különböző lehet a pároknál, így érdemes ezt figyelembe venned, mielőtt a finálé előtt mocskos szavakat súgsz a pasid fülébe. De sok olyan vágyad is lehet amitől a srác nem fog a plafonra mászni ijedtében. Az új helyeken történő szeretkezés vagy a különböző pozitúrák kipróbálásától még nem sértődött meg senki. Ha elárulod a fantáziád legszendébb verzióját biztos, hogy nem marad több forgolódással és feszültséggel teli este. És ki tudja? Lehet a párod is kedvet kap, hogy elmesélje mire is vágyik igazán. Lehet, hogy mindketten ugyanazt akarjátok?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top