Ducin, de szexisen

2009. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem akarok én senkit lebeszélni a fogyókúráról, a testedzésről, dehogy. Csak tudom, hogy, amíg vergődünk a különböző diéták között, s közben azon kesergünk, hogy milyen szörnyen nézünk ki, addig sohasem fog sikerülni. Azonban ha kihozzuk magunkból a legjobbat addig is, amíg a hőn áhított testsúlyunkat elérjük, akkor pillanatok alatt látszik az eredmény. S ha így maradunk, az sem olyan nagy baj…. Én pontosan emlékszem, hogy hány férfi ácsingózott folyamatosan Lívia után…

 

Lívia egyértelműen mindenhol erős, és arányosan oszlik el rajta ez a súly. Azonban nézzük a jó oldalát. Nagy melleihez képest a dereka vékony, tehát ezt mindenképpen hangsúlyoznom kell majd. A popsija nagyon kerek,  ezt sem  érdemes hát eltakarni. Persze, vékonyítani fogom őt, de nem a takargatásos módszerrel. Valami motoszkál bennem.

Úgy érzem Lívia a tökéletes alany ahhoz, hogy minden tévhitet eloszlassak a testes, nagyobb súlycsoportba tartozó lányok öltözködésével kapcsolatban. Megannyi ostoba szabály, amely csak a gátlásokat fokozza és ráadásul még nagyobbnak mutat.

    Előtte: A legnagyobb hibát  a kövér lányok akkor követik el, amikor alakjukat hatalmas leplekkel megpróbálják elfedni. Mi az eredmény? Óriási sátor, még nagyobb test! És a megoldás? Természetesen nem teljesen szűk ruhadarabok, mert azok is nagyítanak, de mindenképpen szűkebbek, mint amit általában viselni szoktak, olyanok, amelyek lazán követik a testet, sejtetik a formákat, de nem mutatják a feleslegeket. Még egyszer elismétlem, mert ez a kulcsmondat: lazán követni a testet. Mint egy jó magánnyomozó, olyan legyen minden ruhadarab. Ott van, a vonalak, formák nyomában, mindent követ, kísér, de nem lehet észrevenni.  Camuflage, barátom, ahogy Clouseau felügyelő mondaná.

Cikkünk folytatásában a divat.hu oldalon elolvashatjátok, milyen tanácsokkal láttuk el Líviát, hogy még vonzóbb legyen. A képek magukért beszélnek...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top