Gordon Smith - A lélekfutár

2009. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Gordon egy rendkívüli képességekkel megáldott látó és médium. Világképe és médiumi képzettség az angol spirituális iskolákból ered, könyvei Európa-szerte, több százezer példányban jelentek meg.

Gordon Smith 1962-ben született, hetedik fiú hetedik fiaként. Ugyanis az édesapja is hetedikként érkezett a családba. 

Már kicsi korában felfedezték nála hogy „tisztánlátó, -érző és –halló” képességekkel rendelkezik. Egész sokáig elnyomta magában ezeket a képességeket, mert a környezete nem nézte jó szemmel. Egészen 24 éves koráig tartott ez az állapot, míg egyik éjjel megjelent az ágyánál egy barátja bátyjának a szelleme. Később megtudta, hogy azon az éjszakán egy tragikus tűzeset áldozata lett a barátja testvére. Úgy döntött, hogy elmegy egy gyülekezetbe, ahova hozzá hasonló képességű emberek járnak. Ezzel kezdetét vette egy hosszú időszak, amikor tanult és gyakorolt. 15 évébe került, mire teljesen kifejlesztette a médiumi és szellemvilágbeli üzenetközvetítői képességét. Ezalatt egyik legjobb barátja lett a világhírű médiumnak, Albert Best – nek. Anglia spirituális oktatója és a világ egyik legnagyobb médiumává vált. 

15 évig dolgozott fodrászként és médiumként egyaránt, de manapság már csak médiumként tart előadásokat és közvetítéseket világszerte. Gordon vidám és humoros előadásain keresztül felfedezhető tiszta szenvedélye és mások iránti szeretete.

Végül egy rövid idézet: „Én személy szerint szilárdan hiszem, hogy van élet a halál után, és létezik a túlvilág. Számomra ez éppoly valós és kézzel fogható, mint a mi földi világunk. Én ebben hiszek, te viszont ellenőrizd a tőlem kapott bizonyítékot, majd vond le a magad következtetéseit.” Gordon Smith 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top