Földig érő maxiruhák

2009. 06. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem véletlenül hívják a kis fekete ruhát, vagyis a „little black dress”-t (LBD) kulcsfontosságúnak ruhatárunkban. Ruha persze sokféle lehet, stílusban, fazonban, színben, mintában. Idén az egészen miniruhák az egyik legfontosabb elemei a divatnak, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hosszú változatokat sem, hiszen legalább olyan erővel vannak jelen, mint rövid társaik. Ráadásul hálásak is lehetünk e hosszabb daraboknak, hiszen azoknak is lehetőséget nyújtanak arra, hogy ruhákba bújjanak, akik egyébként állandóan nadrágba rejtik nem egészen tökéletes formájú lábukat.

     

Ha hosszú, akkor ne elégedjünk meg félmegoldásokkal. Idén a hosszú valóban hosszú, s ez földig érőt jelent. A maxiruhák is különböző stílusban, hangulatban próbálnak beférkőzni mindennapi öltözékeink közé. Lehet akár hippi stílusú virágos, bohém gyűrött, vagy selyemből készült elegánsabb, egyszínű darab, a változatok száma szinte kimeríthetetlen. Ha ügyesen bánsz a kiegészítőkkel, maxiruhád jellegét te is egyedivé varázsolhatod. Egy nagy kalap, egy hosszú lánc és máris a hetvenes éveket idézed, de rengeteg arany karkötővel más jelentést adtál ugyanannak a ruhának. A maxiruha mindig sok anyagot jelent, akármilyen vékony is vagy. Nagy ruha pedig nagy kiegészítőket igényel, ezt ne feledd!

Egy földig érő ruha lehet akár tengerparti, akár estélyi viselet, és a kettő közötti átmenetet is tökéletesen lefedi. Barátkozz meg vele, hidd el szuper darab lesz a ruhatáradban!

Mégtöbb divatról szóló cikket találsz a divat.hu és a fashion.hu oldalunkon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top