Fonó szilveszter

2008. 12. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

December 30-án előszilveszteri program gyanánt a Csík zenekar rukkol elő Szeredás, Ferenczy György és a Rackajam, Boka Gábor, Pál István „Szalonna”, Kiss Tibor – Quimby társaságában. Aki a tavalyi Csík előszilveszteren részt vett, emlékezhet rá, hogy ez a program beírta megát a „folkszilveszterek” történetébe. Ameddig csak egy autentikus népzenekar eljuthat a műfajok közötti párbeszéd terén, a Csík eljutott. A szilveszteri hangulat csak fokozni fogja a bátor határátlépéseket, amihez Ferenczy György és a Rackajam, mint állandó vendég, kiváló társnak bizonyult... Érdekes, gazdag estének ígérkezik, nagyon jó hangulatban.

A Csík 

Másnap aztán salsabuli lesz, Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje zárja az évet a Fonó színpadán. A művésznő a saját szerzeményein kívül a legjobb salsaslágereket is elhozza egy igazi kubai óévzáró, újév-köszöntő buli keretében a karibi, testet-lelket felmelegítő éjszakát, vérpezsdítő salsát, kubai konyhát idéző ízeket és látványt. Aki úgy érzi, unja már a szokásos szilveszteri bulikat, hangzavart és tolongást, töltse a Fonóban az év utolsó napját! Érezze otthonosan többekkel együtt a banánérlelő kubai est hangulatát! A salsa nagykövete tele friss energiákkal, szinte egyik lába még a repülőtéren, a másik már a Fonóban. Egyenesen szülőföldjéről, Kubából érkezik, hogy a legújabb dalokkal kápráztassa el a közönséget. Ismerve a művész temperamentumát (amiben eddig sem volt hiány!), ha eddig is Kuba illatát lehetett érezni jelenlétében, most garantáltan minden porcikán bizseregni fog.

 Elsa Valle, a karibi énekesnő

Hab a tortán: a jegy ára tartalmazza a vacsorát( kubai sertéssült, feketebabos rizszsel, süti), éjfélkor 1 pohár pezsgő, éjfél után 1 tányér zöldségleves a másnaposság elűzésére, és persze a többi programot.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top