Kapros túróval töltött sült paprika

2009. 08. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 4 db  húsos piros paprika, 30 dkg túró, 1 tojás, kevés tejföl, 2 nagy csokor kapor, só, bacon, frissen őrölt bors.

A paprikákat megmosom, kicsumázom és hosszában félbevágom. A túrót összekeverem a többi hozzávalóval és a paprikákba töltöm. Tetejükre 1-1 szelet bacont teszünk. Kivajazott sütőformában 200 fokon 30 percig sütöm, majd még 5 percig grillezem. Hidegen és melegen is finom!

Jó étvágyat mindenkinek!

Köszönjük szépen Hoffmann Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top