Terülj-terülj asztalkám!

2009. 08. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mi asszonyok szeretünk főzni. És tudunk is. Csak az a baj, hogy életünk egy jelentős részét töltjük a konyhában krumplit hámozva, babot pucolva, húst szeletelve, hagymától könnyezve, olajban és gőzökben pácolódva. Olyankor is, amikor éppen hulla fáradtak vagyunk, vagy éppen egy betegség ver le minket a lábunkról. Vagy amikor csak egyszerűen semmi kedvünk sincsen konyhatündéresdit játszani. De a család éhes, „mit eszünk ma?”, kérdik, s bárhogyan is érezzük magunkat, a korgó gyomrok hangjára indulunk a konyhába…

De biztos, hogy minden nap el kell töltenünk két órát főzéssel-sütéssel? És mosogatással, rendrakással persze…? Mert van más megoldás is…

A DonnaFood menünkben minden nap változatos ételek közül rendelhetsz! Csak néhány klikk: nem fröcsög az olaj, nem vágjuk el az ujjunkat, nem kell bevásárolni, mosogatni is csak mértékkel, az ételek szinte maguktól ugranak asztalunkra.

Hogyan is működik az ételrendelés rendszere?

Lépj be a DonnaFood menübe (Ételrendelés), egyszerűen válaszd ki a számodra szimpatikus étkeket, küldd el a megrendelésed, majd minden nap házhoz szállítják az ételeket. Könnyű a heti menüt is összeállítani, hiszen az ételek csoportokra vannak bontva, így be lehet osztani, hogy legyen egyik nap főzelék, másnap tészta, aztán husi vagy hal… S minthogy sok nőnek okoz gondot testsúlya, külön csoportban találhatod a diétás ételeket is – az ember nem is gondolná, milyen ínycsiklandozó ebédeket lehet fogyasztani úgy is, hogy közben fogyni szeretnénk!

Az étel házhozszállítással általában az a legfőbb kifogás, hogy drága. Az tagadhatatlan, hogy ugyanannyi pénzből több adag ételt tudunk otthon megfőzni – ám ez csak az érem egyik oldala. Mert a bolti bevásárlás is pénzbe kerül – például, ha elautózunk egy nagyobb boltba –, a hűtőszekrény küzd, hogy hűsen tartsa az ételeket, mosogatás közben fogy a víz, a főzés karcsúsítja áram vagy gázszámlánk miatt a pénztárcánkat. Sokszor maga a tervezés miatt csúszunk el: többet veszünk a kelleténél, vagy éppen kevesebbet, és ezért le kell szaladni a boltba gyorsan – s persze már csak a drága éjjel-nappali van nyitva.

Ehhez még adjuk hozzá, hogy az idő pénz – vagyis hogy mennyi munkát fektetünk be egy-egy főzésbe. Mire nem marad időnk így? A gyerek leckéjének átnézésére? Egy kellemes illatos fürdőre? Egy jó filmre? Vagy éppen a munkánkra? A férjünkre? Csevegésre a barátnőnkkel…? Ha az árakat számoljuk, tegyük hozzá azt is, amiről mind le kell mondanunk amiatt, hogy a konyhában ácsorgunk!

Látogass el az Ételrendelés menünkbe, nézegesd az étlapot, kalkulálj és számolj! És próbáld ki, biztos, hogy nem fogsz csalódni!

A Donna.hu csapata



Szerző

donna.hu



Scroll to Top